Konto na portalu

Nie wiem czy dobry dział Ale mam taki problem, że jak chce się zalogować na portalu, pisze że konto nie istnieje. Jak chce zresetować hasło, dalej nie moge się zalogować. A nowego nie moge zrobić, bo "jest już konto na tym OP". Nie wiem, czy dobry dział, bo to nie zażalenie, ale nei wiem gdzie/ do kogo mam to zgłosić ;/ Prosze moderatora o przeniesienie w razie "w".

PS: Jakby co nick na portalu to "skawiorek"

Takie konto istnieje, natomiast próbując zmienić hasło dla Ciebie natrafiamy na niezidentyfikowany błąd, który nie pojawia się w przypadku innego użytkownika. Może to chwilowe, więc spróbuje jeszcze jutro, w każdym bądź razie jeśli jutro się nic nie zmieni będę szperał bądź powiadomie Chmarusa o Twoim problemie.

Dzięki za info : )

Dzięki bardzo. Ale problem jest już od 2-3 miesięcy :P Tylko nie mogłem się zmóc, żeby w końcu to załatwić:)

Mhm, w takim razie będzie pewnie potrzeba ingerencji Chmarusa (co może trochę potrwać). Albo zmienie po prostu mail tego konta ew. usunę (oczywiście jeśli Twoje konto nie jest somehow bugnięte, że nic się z Nim nie da zrobić) i założysz sobie nowe.

Ok :) Możesz usuwać . Dzięki za pomoc :)

Więc po większym przyjrzeniu się sprawie okazało się, że Twoje konto zostało dezaktywowane jakiś czas temu gdy mieliśmy atak minusów za pomocą multiacc, więc pewnie brałeś w tym udział.

Link do newsa:

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Multikonta-afera-z-plusami

Także straciłeś je bezpowrotnie.

Moglibyście sprawdzić sprawę jeszcze raz? Jestem pewny że z mojego IP nie ma więcej kont, ewentualnie mów brat może mieć konto na Waszym portalu ...

EDIT: Do kogo mam się zgłosić. Nigdy nie nadużyłem regulaminu.

Z tego wynika, że były multiacc http://imageshack.com/a/img541/3577/h25r.jpg

Choć sytuacja miała miejsce już jakiś czas temu, mamy niezbite dowody, więc ciężko Ci będzie udowodnić to, że nie złamałeś regulaminu.

e: bleh, źle to brzmiało

Ok udało Mi się utworzyć nowe konto. I tak chciałem mieć nick taki jak na portalu :) Więc dzięki za wyjaśnienie. ( ale i tak nie brałem w tym udziału :D)

EDIT: Do zamknięcia jeśli można :)

I mówisz mi jeszcze tutaj, że zrobiłeś multiacc? Ehh, ja się dziwię, że przestępcy tak łatwo wpadają...

Mówię ponieważ jest to pomyłka. I dlatego piszę to w temacie, żeby na przyszłość jak będzie podobna afera miał uzasadnienie mojego"2" acc. Mam nadzieję że nie dostane bana :P Pozdrawiam :)

Mhm, powiedzmy, że wezmę to pod uwagę i zrobię wyjątek.

Zamykam.

Nie wiem czy dobry dział Ale mam taki problem, że jak chce się zalogować na portalu, pisze że konto nie istnieje. Jak chce zresetować hasło, dalej nie moge się zalogować. A nowego nie moge zrobić, bo "jest już konto na tym OP". Nie wiem, czy dobry dział, bo to nie zażalenie, ale nei wiem gdzie/ do kogo mam to zgłosić ;/ Prosze moderatora o przeniesienie w razie "w".

PS: Jakby co nick na portalu to "skawiorek"