Konto na WEST

Witam Szanowne Towarzystwo

Założyłem ten temat z myślą jak i prośbą o oddanie mi niepotrzebnego konta w LOL'u na serwerze WEST. Skąd ta nietypowa prośba ? A stąd iż bardzo zależy mi na tym żeby grać na Weście ale że zacząłem prace nie mam po prostu czasu wbijać lvl od zera. Nie zależy mi na niczym na koncie oprócz tego 30 lvl ba bardzo byłbym zadowolony jak by ktoś mi podarował nawet nie tyle z 30 lvl jak w okolicach jego i wtedy też bym był szczęśliwy.

Tak wiem, zaraz się zleci tłum ludzi hejtujących że jak chce to mam sobie sam na to zasłużyć, wydać swój własny czas albo po prostu kupić ale uprzedzam, jest to tylko i wyłącznie pytanie i prośba a więc jeżeli nikt nie będzie miał po prostu niepotrzebnego konta to dziękuje za uwagę.

Pozdrawiam

kontakt do mnie:

gg- 5185896

up

warn_ico.png
Zbyt szybki refresh. - Dzz'
up

Takie "up-y" to chyba raz na dzień są dozwolone.

Zapytam z ciekawości, jaki masz poziom na Wschodnim serwerze ?

No to nie miałem pojęcia co do up :/ mój błąd.

Na weście mam 10 lvl, na nordic 30

Będę pamiętał :D dzięki :)

dał byś konto na nordic? jak cos to pisz pw

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Sprawdź czy nie masz w sklepie darmowego transferu na West.

"A stąd iż bardzo zależy mi na tym żeby grać na Weście ale że zacząłem prace nie mam po prostu czasu wbijać lvl od zera."

czyli pracujesz a nie masz 30zł na przeniesienie? aha...

cool story bro

Transferu niestety nie mam, nie załapałem się a konto ma ponad rok : (

@WujekKijaszek jeżeli idziesz do pracy po to żeby wydawać forse na gre to good luck & have fun

Ja autora rozumiem bo sam nie płacę w mmo, też teraz szybciutko wybijam lvl w lolu, na eu west bo potem praca i nie będzie czasu. Mhm jeśli ci nie zależy na jakimś fajnym nicku zobacz na allegro.

Transferu niestety nie mam, nie załapałem się a konto ma ponad rok : (@WujekKijaszek jeżeli idziesz do pracy po to żeby wydawać forse na gre to good luck & have fun

Akurat te 30zł jeśli tak bardzo ci zależy można zaoszczędzić na innych przyjemnościach (chyba że serio ani nigdzie nie wychodzisz, ani żadnego piwa nie pijasz, ani nic w tym stylu, ale wtedy zastanawiam się skąd kasa na takie luksusy jak net).

Typowo polaczkowanie "nie wydam kasy na gre", bo? bo jestem sknerą i wolę ściągać piraty, 30 zł to nie jest dużo tym bardziej ,że jednorazowo, ale nie bab z radomia jest pełno no chyba ,że zarabiasz 200 zł miesięcznie, także dat logic PiS JoŁ

Wiesz, może nazywa zabawe w piaskownicy i budowanie zamków pracą :D

Na tym forum to nawet prawdopodobne. No ale wiecie, tak zajęty pracą że hoho :DDDDDDDDDD

Btw przerywając wasz Hejt, skąd 30 zł na przeniesienie ? Skoro koszt przeniesienia to 2600 rp a a za samo 1960 rp ( teraz w promocji ) jest 40 zł ? -.-

Powinienieś móc przenieść konto. Ja jakoś miałem swoje konto 3 lata i przeniosłem je pare mięsięcy temu za 0 rp.

Miałeś konto 3 lata i został Ci darmowy transfer, ja niestety na ten darmowy transfer się nie załapałem

No to sobie załóż konto a nie płaczesz ja też zaczynam od zera do bohatera znaczy junglera i wciągu 2 dni nabiłem 7 lvl grając jedynie po 4h wychodzi jakieś 3-4 meczyki, i do 2 tygodni dobiję 30 lvl.

Lepiej założyć nowe konto. Lvl szybko się wbija i IP na runy i champów pozbierasz. Osobiście uważam, że raczej ciężko o osobę, która od tak da Ci konto a nawet jeśli to spodziewaj się że mało na nim będzie, pewnie tylko 30 lvl wbity. Mimo wszystko powodzenia, może ktoś się znajdzie:)

No to sobie załóż konto a nie płaczesz ja też zaczynam od zera do bohatera znaczy junglera i wciągu 2 dni nabiłem 7 lvl grając jedynie po 4h wychodzi jakieś 3-4 meczyki, i do 2 tygodni dobiję 30 lvl.
Lepiej założyć nowe konto. Lvl szybko się wbija i IP na runy i champów pozbierasz. Osobiście uważam, że raczej ciężko o osobę, która od tak da Ci konto a nawet jeśli to spodziewaj się że mało na nim będzie, pewnie tylko 30 lvl wbity. Mimo wszystko powodzenia, może ktoś się znajdzie:)

Poziomu szybko się tak wcale nie wbija, a nie każdy ma tyle czasu co wy :) Ja już dawno zaniechałem levelowania konta na West bo zwyczajnie idzie to dla mnie za wolno.

Autor pewnie już zapomniał o temacie. Zresztą to tylko informacyjny wątek, więc kolejne wypowiedzi są zbędne.

Kontakt do autora macie i sensu do dalszej dyskusji nie widzę. Zamykam.