Ostatnio wyczytałem że l2 wróciło do starego systemu klas przez co chciałem sprawdzić co i jak, ale po zalogowaniu okazało się że nie ma żadnej mojej postaci. ktoś się orientuje co się stało i czy da się je odzyskać?
Konto ncsoft - brak postaci
Raczej nie jest możliwe, że od tak straciłeś wszystkie swoje postacie. Przynajmniej jak długo tam gram nie słyszałem o czymś takim. Jednak bardzo często pojawia się bug, że na liście serwerów nie wyświetla twoich postaci. Po zalogowaniu wejdź na każdy serwer i sprawdź, jak dalej nie ma, to może oznaczać, że są na innym koncie.
Inną opcją, najmniej prawdopodobną, jest to, że nie zmieniłeś swojego starego konta L2 na nowy system zarządzania kontami NCS Master Account.
Jeżeli nie logowałeś się w ciągu 2 lat na konto, to usunęli ci postać, około 4-6 miesięcy temu było czyszczenie nie używanych postaci.
Mcdeki, gdzie przeczytałeś coś takiego? Najlepiej daj linka, bo nie przypominam sobie, aby coś takiego robili.
Ostatnia czystka była jakoś w 2011, i wtedy usuwali wszystkie postacie poniżej 20lvl'a.
Faktycznie, jakoś mi to umknęło. Dzięki za sprostowanie.
grałem jakoś półtorej roku temu. mam jeszcze jedno konto na które się nie mogę dostać(możliwe że tam są). odzyskiwanie hasła nie wysyła mi wiadomości na maila.
Ostatnio wyczytałem że l2 wróciło do starego systemu klas przez co chciałem sprawdzić co i jak, ale po zalogowaniu okazało się że nie ma żadnej mojej postaci. ktoś się orientuje co się stało i czy da się je odzyskać?