Konto nieaktywne

Witam,

Zakupiłem klucz na allegro na 30 dni. Aktywowałem go za pomocą fałszywej karty kredytowej ponieważ szkoda mi narazie kasy na prepaida skoro niewiem czy będzie mi się dobrze grało. Trial to za mało zeby ocenić grę. Tak więc cała operacja niby się powiodła ale dalej mój status jest nieaktywny.

Czekają na finalizację transakcji :P Pewnie już niejeden tak zrobił dlatego też bez wpłaty nie aktywują niczego. (:

Też tak pomyślałem ale właśnie wszedłem sobie w grę i wybrałem normalny serwer (nie trialowy) i wszystko jest okey. :) W czasie gry wyświetliło mi się tylko 1 month veteran czyli chyba wszystko jest w porzadku. :)

Aha czyli może tylko na stronce nie odświeżyło się, jak spodoba Ci się gra i będziesz miał zamiar płacić to stwórz nowe konto, ponieważ te zbanują Ci po 2-3 miesiącach. :P

Można też pod koniec miesiąca zmienić metodę płatności z karty kredytowej na kartę pre paid. Mam przynajmniej taką nadzieję :P

A swoją drogą jaki jest najbardziej zaludniony serwer pvp. Teraz wybrałem Bloodiron (na chwilę obecną jest medium)

@up

Czemu mieli by mu zbanować konto? Klucz kupił na allegro, więc z legalnego źródła, aktywował go fałszywą kartą, bo nie chciał żeby co miesiąc pobierali mu kasę za subskrypcję. Teraz wystarczy tylko anulować tą kartę i zamiast opłacać z niej abonamentu, używać pre-paida. Nawet na forum RIFT'a było napisane, aby użyć generatora numerów kart płatniczych, aktywować konto/wybrać okres subskrypcji, a potem po prostu go anulować i używać metody pre-paid.

@down

Cóż za niedopaczenie :D

A sry, źle doczytałem. Myślałem, że opłacił abo fałszywą kartą. (:

Najwidoczniej słabo myślisz kolego...

trzebało zrobić tak:

kupic standart pack za 8-30 złotych

kupić prepaid 30 dni za 30 złotych

tym 1 dostajesz gre full i 30 dni a tym drugi aktywujesz konto i masz 60 dni grania, kasa na to 38-60 złotych.

I tak już mu się to nie przyda. What's the difference?

Witam,

Zakupiłem klucz na allegro na 30 dni. Aktywowałem go za pomocą fałszywej karty kredytowej ponieważ szkoda mi narazie kasy na prepaida skoro niewiem czy będzie mi się dobrze grało. Trial to za mało zeby ocenić grę. Tak więc cała operacja niby się powiodła ale dalej mój status jest nieaktywny.