Konto PBE

Witam mam pytanie,czy to prawda że konto PBE jest teraz coś warte?

Nigdy nie było i nie będzie nic warte... Chyba, że jakaś zdesperowana osoba będzie chciała koniecznie dostać się na PBE, a nie będzie miała możliwości założenia konta.

Nie ma możliwości założenia konta od 25 stycznia obecnego roku a więc jest możliwość źe to konto jest coś warte osobiście mam konto na PBE i udostępniam je moim znajomym bo sam korzystam może z raz na miesiąc.

Zależy komu i po co takie konto jest potrzebne. Jeśli chodzi o testowanie championów przed kupnem, to sorry, ale takie osoby nawet nie powinny go posiadać. (W ogóle Riot powinien wprowadzić jakiś wymóg typu jeden czy dwa sensowne posty na miesiąc [albo i więcej] przed dezaktywacją konta. I to nie w stylu "zgadzam się z powyższym", tylko coś sensownego. To powinien być serwer TESTOWY, a nie do testowania champów których nie posiadamy...)

EDIT: A ile osób stąd faktycznie korzystałoby z konta pod kątem testowania nowych rzeczy, a nie champów których nie mają? Właśnie.

Okej,dzięki za odpowiedź temat można zamknąć.

EDIT: A ile osób stąd faktycznie korzystałoby z konta pod kątem testowania nowych rzeczy, a nie champów których nie mają? Właśnie.

Osobiście nie mam tylko Lulu więc jeśli ja używam tego konta to tylko żeby testować nowe ustawienia wprowadzane przez Riot i wykryć pare błędów i dać znać na ich temat , ale nie oszukujmy się mając ping w okolicach 260-300 ms ciężko jest komfortowo grać i wszystko wychwycić, poza tym ja nie mam nic przeciwko żeby niektórzy tak jak znajomi którzy mają dostęp do mojego konta sprawdzili sobie championa albo zobaczyli skina do niego to też się w pewnym sensie zalicza do testu i dzięki temu Riot też zarabia bo nie jestem pewny czy mi się ten skin spodoba i się wstrzymuję z zakupem sprawdzam na PBE , dobra ten jest fajny skin to go kupię i jestem zadowolony z zakupu i Riot jest zadowolony bo dostał kasę.

Witam mam pytanie,czy to prawda że konto PBE jest teraz coś warte?