Konto steam z grami bardzo tanio

Witam sprzedam konto steam z fajnymi grami tylko 50zł. konto na własność. po zakupie daje mozliwość zmiany wszystkich danych na swoje. wtedy konto jest w 100% tylko twoje
Gry na koncie:
Shadow of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Tomb Raider
Detroit: Become Human
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
A Plague Tale: Innocence
Syberia - The World Before
Beyond: Two Souls
The Quarry
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
Resident Evil 2
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy
Alan Wake
Wiedźmin 3: Dziki Gon
Life is Strange™
The Walking Dead
Heavy Rain
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
The Council
The Witcher: Enhanced Edition
moge wystawić na allegro.

kontakt tu albo Discord: danielfordon

aukcja na allegro. Zapraszam Okazja
(https://allegrolokalnie.pl/oferta/steam-gry-tanio)

Kolejny co wypisał gry a nie podałniku zeby samemu sprawdzic a ja mogę pisać ze na moim koncie mam całą kolekcję gier transformers

1lajk

sorki nie pomyślałem nawet o tym. juz daje linka. :slight_smile:
https://steamcommunity.com/profiles/76561199026823455/

ps: aukcja znikła bo allegro blokuje sprzedaż kont allegro. jak by ktos był zainteresowany to moge wystawic olx albo coś. Pozdrawiam

oho jaki zawistniak :slight_smile: wysyłaj więcej :slight_smile: profil jest dostepny dla każdego wiec każdy może sobie wkleić linka :slight_smile: tak więc pozdrawiam ciebie i twoje nudne zycie. współczuje :slight_smile:

1lajk

Ale męczybuła.
Ale fakt, z tym zgłoszeniem to się poniżyłeś w chuj. Jesteś jedną z tych osób co jak widzą starszą panią z kwiatami dorabiającą do emerytury to zgłaszasz za nienadzorowaną sprzedaż. Ha tfu pasternaku, pluję na ciebie

1lajk

idź na leczenie. może nie jest jeszcze za późno.

1lajk

Uuu, agresor. Lubię takich. Spocisz się dla mnie siłaczu?

1lajk

Nie ma sensu się ekscytować bo i tak tego konta nie zbanują.

1lajk

By zbanowali, ale steam banuje chyba tylko konta jak by doszło do transakcji a tak to nuh uh

Łał widać, że ktoś tu odpuścić nie potrafi

jakis cwel reportuje jak sam rucha swoja matulę xD masakra co tu się dzieje

ej ale cwel wysiadamy

Oferta aktualna?
Komentarzy jebanych kretynow nie czytam, bo czuję, jak mi IQ wypierdza dupą, jak widzę spierdoliny umysłowe

kurwa jaki cwel pisze taki kom i udaje lepszego a jak to czytałem to miałem wrażenie, że jakiś chłopek roztropek ze wsi to pisze który zamiast ilorazu ma iloczyn inteligencji mnożony przez 0 xD

Jestem od ciebie kupa krowiego gówna lepszy pod każdym względem. Jesteś zwyczajnie za durny, żeby to zrozumieć.

tak

szkoda, że do szkoły nie chodziłeś i pisać nie potrafisz xD gieniuszu

tumblr_owwyq2HFJh1u1ljrzo1_500