Witam! Mam pytanie, czy da się jakoś sprawdzić status konta na stronie gameforge czy konto ma veterana czy nie?
Konto veteran - pytanie
Chyba nie ma takiej możliwośći. Sprawdziłem teraz i nigdzie znaleźć nie mogłem.
Lipa w ch*j trochę :|
Jeżeli chcesz kupić to takowe konto to niech sprzedawca pokaże Ci jedną z tych rzeczy które nie może wykonywać starter ale może wyknoać na veteranie. Chyba, że ma Gold Packa to wtedy mija to się z celem.
Znawcy się odzywają.... Nie wypowiadajcie się jeśli nawet nie znacie dobrze gry jak i jej samego menu -.-
Aby sprawdzić czy posiada się status weterana wykonaj następujące czynności :
1. Włącz grę
2. Zaloguj się
3. Na dole w UI obok opcji Flight (a także obok końca paska skilli) masz taką strzałke w górę (Menu)
4. Rozwiń to
5. Następnie z listy wybierz obsługa klienta i dane konta.
6. Wyświetli Ci się okienko czy masz weterana czy nie. Napis weteran pojawia się w przypadku posiadania konta weteran jak i gold packa.
Wiec tak gra mi sie spodobala i na 5levelu mam juz 2statki i jestem w dobry angielskim szwadronie tylko tak jakos nudno bez polakow wiec szukam ekipy, kto sie pisze lvl bylejaki serwer ten pierwszy nasamej goze listy serwerow

Odświeżony temat, ale nie wiedziłem, żę ktoś jeszcze pisał więc z opóźnieniem odpiszę panu panzuoo. Czytaj ze zrozumieniem. On nie pytał się o to czy w grze można sprawdzić tylko na stronie www.
Witam! Mam pytanie, czy da się jakoś sprawdzić status konta na stronie gameforge czy konto ma veterana czy nie?