Konto veteran - pytanie

Witam! Mam pytanie, czy da się jakoś sprawdzić status konta na stronie gameforge czy konto ma veterana czy nie?

Chyba nie ma takiej możliwośći. Sprawdziłem teraz i nigdzie znaleźć nie mogłem.

Lipa w ch*j trochę :|

Jeżeli chcesz kupić to takowe konto to niech sprzedawca pokaże Ci jedną z tych rzeczy które nie może wykonywać starter ale może wyknoać na veteranie. Chyba, że ma Gold Packa to wtedy mija to się z celem.

Znawcy się odzywają.... Nie wypowiadajcie się jeśli nawet nie znacie dobrze gry jak i jej samego menu -.-

Aby sprawdzić czy posiada się status weterana wykonaj następujące czynności :

1. Włącz grę

2. Zaloguj się

3. Na dole w UI obok opcji Flight (a także obok końca paska skilli) masz taką strzałke w górę (Menu)

4. Rozwiń to

5. Następnie z listy wybierz obsługa klienta i dane konta.

6. Wyświetli Ci się okienko czy masz weterana czy nie. Napis weteran pojawia się w przypadku posiadania konta weteran jak i gold packa.

Wiec tak gra mi sie spodobala i na 5levelu mam juz 2statki i jestem w dobry angielskim szwadronie tylko tak jakos nudno bez polakow wiec szukam ekipy, kto sie pisze lvl bylejaki serwer ten pierwszy nasamej goze listy serwerow

warn_ico.png
Słaby Troll, warn. - crracked

Odświeżony temat, ale nie wiedziłem, żę ktoś jeszcze pisał więc z opóźnieniem odpiszę panu panzuoo. Czytaj ze zrozumieniem. On nie pytał się o to czy w grze można sprawdzić tylko na stronie www.

:D

Witam! Mam pytanie, czy da się jakoś sprawdzić status konta na stronie gameforge czy konto ma veterana czy nie?