Witam, gram już w Aiona jakiś czas na darmowym koncie Starter i zaczynam się zastanawiać nad kontem Veteran. Znalazłem na Allegro kilka ofert sprzedaży konta Veteran, ale nie wiem jak to do końca wygląda. Koleś wysyła mi login i hasło do swojego konta i podobno wystarczy zmienić adres e-mail i konto jest moje....tylko jak to się ma do moich obecnych postaci? Czy będę miał nowe konto i muszę robić nowe postacie? Jeśli można to podepne tu jeszcze dwa pytanka...Zauważyłem że latanie w lokacjach odbywa się tylko w określonych miejscach, ja mam postać na 22lvl i nie mogę latać wszędzie a spotkałem kolesia z 16lvl który śmigał na skrzydłach np. w kopalnii Koboldów ;/ Czy latanie po całej grze też jest zależne od rodzaju konta i na darmowym jest to zablokowane? Ostatnie pytanie...czy zamiast konta Veteran lepiej kupić ( na Allegro???) gold packa na 30dni i na obecne konto i wtedy automatycznie dostanę Veterana? czy to musi być zakupione bezpośrednio przez stronkę z gry, czy obojętne i Allegro też podejdzie? Przepraszam za takie banalne pytania i proszę o wyrozumiałość Pozdrawiam.
Konto Veteran z Allegro
Są miejsca gdzie możesz "swobodnie" latać, wszędzie indziej dostępne jest szybowanie, co do kolejnego pytania nowe konto nowa postać proste
Odnośnie konta,mając konto starter po wyczerpaniu gp wracasz do statusu starter.Więc myślę że lepiej jeżeli kupisz veterana a gold pack,możesz kupić za kilka kk w grze.
Nowe konto = nowa postać.
Po wyczerpaniu gp na starterze wraca na startera.
Po wyczerpaniu gp na veteranie wraca na veterana.
Nie wszędzie da się latać, co do szybowania z centrum miasta możesz polecieć wszędzie [za kinah], jednakże z innych miejsc tylko do centrum. Nie da się lecieć np. z krainy "zadupe w prawo" na "zadupie w lewo".
@edit://
Co do gp nie ma znaczenia czy kupisz bezpośrednio od Gameforge, czy na allegro [licz się z tym że tutaj przepłacasz], czy nawet w grze [za kinah].
Dzięki serdeczne za odpowiedź. Chyba zwyczajnie kupię GP na stronce Aiona i sprawdzę jak się gra, jakie są różnice itp, potem kupie drugi raz na drugą postać i chyba tak najlepiej będzie kupować. Poczekam jak się rozwinie sytuacja z tym kontem Veteran na stałe, bo wiem żz puki co to ta usługa jest zawieszona, może kiedyś dostane Veterana za te kupowanie GP. Dzięki jeszcze raz za pomoc, pozdrawiam.
Witam, gram już w Aiona jakiś czas na darmowym koncie Starter i zaczynam się zastanawiać nad kontem Veteran. Znalazłem na Allegro kilka ofert sprzedaży konta Veteran, ale nie wiem jak to do końca wygląda. Koleś wysyła mi login i hasło do swojego konta i podobno wystarczy zmienić adres e-mail i konto jest moje....tylko jak to się ma do moich obecnych postaci? Czy będę miał nowe konto i muszę robić nowe postacie? Jeśli można to podepne tu jeszcze dwa pytanka...Zauważyłem że latanie w lokacjach odbywa się tylko w określonych miejscach, ja mam postać na 22lvl i nie mogę latać wszędzie a spotkałem kolesia z 16lvl który śmigał na skrzydłach np. w kopalnii Koboldów ;/ Czy latanie po całej grze też jest zależne od rodzaju konta i na darmowym jest to zablokowane? Ostatnie pytanie...czy zamiast konta Veteran lepiej kupić ( na Allegro???) gold packa na 30dni i na obecne konto i wtedy automatycznie dostanę Veterana? czy to musi być zakupione bezpośrednio przez stronkę z gry, czy obojętne i Allegro też podejdzie? Przepraszam za takie banalne pytania i proszę o wyrozumiałość Pozdrawiam.