Konto veteran

Siemka. Mam zamiar zacząć przygode z Aionem i tu rodzi sie moje pytanie. Jakie korzysci dostarcza konto veteran i czy jest ono niezbedne do bezproblemowego grania?

bez veta nie masz trade ani aukcji

Co na dłuższą metę może być troszkę uciążliwe. Poza tym masz bardzo wydłużone cooldawny na dungeony.

@Inyenn

A weteran nie ma tak samo długich cooldawnów instancji jak starter ?

@Topic

Jeżeli chcesz bezproblemowo grać lepiej aktywuj weterana jak już wspomniano brak handlu w MMORPGach jest bardzo odczuwalny.

mozesz kupic goldpacka od ludzi widzialem 30 dni za 8mil na 35+ 8mil to normalna cena starter moze dostac trade ale nie moze dac

vet=starter co do cooldownow

reset instancji tez mozna kupic od aukcjonera

A bez uczestnictwa w CBT aktualnie nie da się aktywować Veterana w inny sposób? ;/

Jeśli kupisz Gold pack'a dostaniesz Veterana na 10 lat.

Jeśli kupisz Gold pack'a dostaniesz Veterana na 10 lat.

To jakaś sprawdzona informacja?

To jakaś sprawdzona informacja?

Takiego veterana dostaje się za klucz z closed bety.

Gram bez weterana i daję radę zbieram na gold packa kosztuje jakies 15kk wiec nie trzeba tracic realnych pieniedzy. Weteran ułatwia dużo grę na początku, i nie trzeba co miesiac marnowac pieniedzy czy też zarobków z gry na gold packa. Mysle że warto kupic weterana jednorazowo i miec to z głowy:)

Ułatwia grę na początku, ale potem też jest ważny. W końcu jak chcesz zarobić na gold packa przyda Ci się możliwość używania aukcji, handlu i otwierania sklepiku.

inyeen ahh wyprzedziłeś tak jak chcesz marcin kupić gold packa bez trada :D

Marcin nie wiem skąd wziąłeś taką cene ale Gold Packa można za 7m kupić.

Najtańsza propozycja jaką widziałem to było 6kk.

Siemka. Mam zamiar zacząć przygode z Aionem i tu rodzi sie moje pytanie. Jakie korzysci dostarcza konto veteran i czy jest ono niezbedne do bezproblemowego grania?