Konto w Black Desert - Ma ktos do oddania?

Witam,

jak w tytule, czy ma ktoś może do oddania konto Black Desert? Chciałbym w to na dłużej pograć, a nie stać mnie na to. Jak masz napisać, że jestem cebulakiem, to pisz... Nie mam nic do stracenia, a z powodu pewnych spraw, niestety jestem spłukany i pewnie przez dłuższy okres czasu też bd...

Nie wiem czy to jeszcze istnieje ale możesz wziąć passa na 7 dni, w tym czasie zrób 30 lvl i na reddicie był dział że jak pokazałeś screena z lvl można było od kogoś dostać kod gdzie ty jak i również ta osoba dostawala bonusu, oraz dostawales konto na stałe

Mam parę wolnych kodów do darmowego triala na 7 dni więc jeśli autor tematu chce sprobowac pomyslu przedstawionego wyżej niech napisze do mnie pw. Ot tak za darmo konta do bdo raczej nikt nie odda...

Witam,

jak w tytule, czy ma ktoś może do oddania konto Black Desert? Chciałbym w to na dłużej pograć, a nie stać mnie na to. Jak masz napisać, że jestem cebulakiem, to pisz... Nie mam nic do stracenia, a z powodu pewnych spraw, niestety jestem spłukany i pewnie przez dłuższy okres czasu też bd...

Ja Ci moge oddac passy do mojego konta nie gram bo gra jest totalnie beznadziejna. Tylko ze niemoge dac Ci passow do maila poniewaza go uzywam chyba ze da sie jakos przrejestrowac maila to bez problemu