Konto w metin2

Siema potrzebuje konto w metin 2 na serverze astral mam 29 lvl i zero kasy napewno wielu z was gralo w tą gre jak ktos juz nie gra to bardzo bym prosil o konto lvl nie jest wazny jak ktos chce oddac konto to pisac na gg 749934 czesto niewidoczny lub na e maila dameks93@o2.pl

Z gory thx

Ale to ja nie rozumiem potrzebne są ci pieniądze czy konto bo piszesz że nie masz pieniędzy. To co chcesz tamtą postacią wszystko sprzedać. A tak wogóle to lepiej sobie zrób nową postać bo nikt ci raczej za nic nie da. ;-)

człowieku..dziwny jesteś...chcesz postać od kogoś tak jakbyś se sam zrobić nie mógł!(chyba że zamknęli astrala, nie wiem nie orientuje się w tych servach dla nupków)

Wy jesteście jacyś dziwni ... zamiast znaleźć se lepszą grę mmo to wy gracie w ten badziew metin2 .Polecam wam Rumble figter jest o niebo lepsza od metina2

Wy jesteście jacyś dziwni ... zamiast znaleźć se lepszą grę mmo to wy gracie w ten badziew metin2 .Polecam wam Rumble figter jest o niebo lepsza od metina2

Wiesz co... Każdy ma inne upodobania. Niektórzy lubią Metina, a inni nie. Osobiście ja lubię tę grę. Nie każdy może się z tym zgodzić, ale to tylko moja opinia...

Siema potrzebuje konto w metin 2 na serverze astral mam 29 lvl i zero kasy napewno wielu z was gralo w tą gre jak ktos juz nie gra to bardzo bym prosil o konto lvl nie jest wazny jak ktos chce oddac konto to pisac na gg 749934 czesto niewidoczny lub na e maila dameks93@o2.pl

Z gory thx