Konto

Pierwsza sprawa : Teraz ja nie kumam w 1 poście napisałeś, że konto ci ukradli, a teraz piszesz, że chcesz za darmo konto, bo przestałeś grać.Nie napisałem żę przestałem grać tylko napisałem jak ktoś przestanie grać czytaj ze zrozumieniem.proszę nie obrażaj innych użytkowników, bo kiedyś ktoś cię s'trolluje.Ludzie i tak trollują co ma piernik do wiatraka ?;ooTrzecia sprawa: to i tak ci nikt nie odda kontaJak byś czytał wyżej to koledze kiedyś oferowano 6 kont i wzioł tylko 1...Zamknijcie tą wylęgarnie trolli, proszę.Nie obrażaj i nawzajem.Jeżeli ktoś kończy grę to konto sprzedaje.Nie zawsze .Rankedy chcesz grać? Załóż sobie swoje konto.Miałem konto tylko mi ukradli jak byś czytał ze zrozumieniem.Teraz nawet jeżeli ktoś by ci oddał, jesteś osobą o bardzo niskim zaufaniu. 5 postów, 0 informacji o tobie, mmo i twój nick to 12345.. Jeżeli ktoś Ci odda, a potem coś się z tym kontem stanie to od razu jesteś podejrzany.Mój nick to BEn... mmo nie widziałem o co z tym chodzi przy rejestracji. Jeżeli mi odda konto to to jest już moje konto co się ma znim stać czemu mam być podejrzany o swoje konto nie ruzmiem ;oo ?

!!!!WZIĄŁ!!!!

Czytać umiem, ja tam się kłócić i spamować nie zamierzam, przyjdzie admin, moderator to na pewno zrobi porządek, a za handel grozi wan albo ban chyba..

Dobra kończcie ten spam, kto ma konto wyśłij mu i po problemie .. a kto nie ma to niech sie nie wypowiada walone trolle ; d

Witam czy ma ktoś może do oddania konto na lolu na serwerze Eu West lub N&E 20+ lvl ukradł mi ktoś konto pisałem do support i nie ma możliwości odzyskania go a od początku zaczynać i wbijać znowu 30 lvl to znowu troche ciężkich gier ludzie afk itd bardzo utrudniona sprawa nie chce przechodzić przez to jeszcze raz pomógł by ktoś był bym bardzo wdzięczny z góry dziękuje.