Witam czy ma ktoś może do oddania konto na lolu na serwerze Eu West lub N&E 20+ lvl ukradł mi ktoś konto pisałem do support i nie ma możliwości odzyskania go a od początku zaczynać i wbijać znowu 30 lvl to znowu troche ciężkich gier ludzie afk itd bardzo utrudniona sprawa nie chce przechodzić przez to jeszcze raz pomógł by ktoś był bym bardzo wdzięczny z góry dziękuje.
Konto
Oj tam.....weź sobie jakiegoś kumpla do premade i graj z nim. Ostatnio z kolegą też expimy smurfy do 30 lvl i nawet jak jest 2v5 to da się wygrać, choć nie zawsze bo czasami tacy grają, że szkoda gadać....
Wiesz, mam ten 30 lvl 2 strony run ~30 postaci, ale widzę jak cierpisz i oddam ci to konto. Ogarnijcie ludzie, wszystko daj i daj.
Poczebuje konto do... Tibii. 300 ED, MPA, KL, DCL, OMG, WTF. Jak ktoś ma. Dajcie!
Przy okazji jak by ktoś do metina miał, 70+ i smocza +9 to by fajnie było.
Ja nie rozumiem jak ci ktoś może buchnąć konto, musiałeś komuś podać login lub hasło przez przypadek. Bo nie wierzę, że ktoś ci je podjuchcił. Druga sprawa nikt ci, za darmo nie odda konta swojego, chyba, że sprzedać. Na tym forum jednak targowisko jest zamknięte, więc musisz zacząć od początku, albo zakupić konto gdzie indziej np. allegro. Tylko nie wiem czy to legalne. Jednak najlepszym rozwiązaniem jest zacząć grę od pczątku, albo odzyskać konto od supportu gry w pomocy technicznej.
Bożę ludzie jacy wy jesteście żałośni nie rozumiecie sytuacji to się nie wypowiadajcie ja tylko ten temat napisałem z myślą że jest taka osoba która zakończyła swoją przygode w lolu i chce oddać konto a wy piszecie jakieś gówno flamujące . Nie chcesz oddać konto jeżeli skończyłeś grę to nie pisze proste ?
sytuacji*
Jak ktoś kończy przygodę z lolem to konto najczęściej sprzedaje.Life is brutal,and full of zasadzkas
To ja też poproszę konto do LoL'a 80+ postaci 1800+ elo no i tak koło 30 skórek w tym wszystkie legendarne. Będę bardzo wdzięczny
Widać że kultura na forum jest naprawdę duża :> Kiedyś sam pisałem taki Temat i z 6 ludzi chciało mi dać konto ale wziołem tylko 1 pierwsze ; ] Więc radze się tak nie wypowiadać, bo dużo ludzi na 20 lvl ~ przestaje grać i dają konta ; ]
Chociarz 1 rozumie powage sytułacji
Ej serio czy to jest troll?
Chłopie wbicie 20 lvl zajmie Ci 5-6 dni więc zamiast zakładać debilny temat graj!
Ach ta gimbaza
Tak? to zaczynaj teraz i za 5 dni zrób ss i tu wstaw jak żeś taki mądry ja nie mam tylko czasu żeby odrabiąć tyle wbicie 20 lvl zajmie mi z 2-3 tygodnie wbijałem sobie na konto grałem rankedzika dziennie i to było wszystko. Pisałem już wyżej nie chcesz pomóc to się nie wypowiadaj.
rankedzika? na 20lvl? Nie no dalej nie skomentuję bo beka z typa.
Ślepy czy niedorozwinięty ? Gdzie napisałem że miałem 20 lvl ? Proszę nie udzielaj się jeśli nie czytałeś od początku
Bożę ludzie jacy wy jesteście żałośni nie rozumiecie sytuacji to się nie wypowiadajcie ja tylko ten temat napisałem z myślą że jest taka osoba która zakończyła swoją przygode w lolu i chce oddać konto a wy piszecie jakieś gówno flamujące . Nie chcesz oddać konto jeżeli skończyłeś grę to nie pisze proste ?
Pierwsza sprawa : Teraz ja nie kumam w 1 poście napisałeś, że konto ci ukradli, a teraz piszesz, że chcesz za darmo konto, bo przestałeś grać. Druga sprawa: proszę nie obrażaj innych użytkowników, bo kiedyś ktoś cię s'trolluje. Ja te forum traktuję poważnie, i z szacunkiem odnoszę się do drugiej osoby, więc oczekuje tego samego. Trzecia sprawa: to i tak ci nikt nie odda konta, bo targowisko jest zamknięte.na tym forum - już 2 raz się powtórzyłem z targowiskiem, zwracam uwagę na szczegóły, albo jako jedyny czytam regulamin xD.
DeimonD a ty najwyraźniej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisał że przestał grać.
Zamknijcie tą wylęgarnie trolli, proszę. Jeżeli ktoś kończy grę to konto sprzedaje. A po za tym nie rozumiem na cholerę ludziom level w lolu? Rankedy chcesz grać? Załóż sobie swoje konto. Teraz nawet jeżeli ktoś by ci oddał, jesteś osobą o bardzo niskim zaufaniu. 5 postów, 0 informacji o tobie, mmo i twój nick to 12345.. Jeżeli ktoś Ci odda, a potem coś się z tym kontem stanie to od razu jesteś podejrzany. Idź grać lepiej i wypracuj sobie 30 lvl sam. Postacie kupisz sobie jakie chcesz. Nawet dostaniesz na 5lvl 400RP. Sądziłem, że w lola gra się dla zabawy, a nie dla levelu...
Pierwsza sprawa : Teraz ja nie kumam w 1 poście napisałeś, że konto ci ukradli, a teraz piszesz, że chcesz za darmo konto, bo przestałeś grać.
Nie napisałem żę przestałem grać tylko napisałem jak ktoś przestanie grać czytaj ze zrozumieniem.
proszę nie obrażaj innych użytkowników, bo kiedyś ktoś cię s'trolluje.
Ludzie i tak trollują co ma piernik do wiatraka ?;oo
Trzecia sprawa: to i tak ci nikt nie odda konta
Jak byś czytał wyżej to koledze kiedyś oferowano 6 kont i wzioł tylko 1...
Zamknijcie tą wylęgarnie trolli, proszę.
Nie obrażaj i nawzajem.
Jeżeli ktoś kończy grę to konto sprzedaje.
Nie zawsze .
Rankedy chcesz grać? Załóż sobie swoje konto.
Miałem konto tylko mi ukradli jak byś czytał ze zrozumieniem.
Teraz nawet jeżeli ktoś by ci oddał, jesteś osobą o bardzo niskim zaufaniu. 5 postów, 0 informacji o tobie, mmo i twój nick to 12345.. Jeżeli ktoś Ci odda, a potem coś się z tym kontem stanie to od razu jesteś podejrzany.
Mój nick to BEn... mmo nie widziałem o co z tym chodzi przy rejestracji. Jeżeli mi odda konto to to jest już moje konto co się ma znim stać czemu mam być podejrzany o swoje konto nie ruzmiem ;oo ?
Napisz mi na PW oddam ci konto 30 lvl.