Konto

Witam . Chciałbym kupić grę GW2 ale najpierw pasowałoby sprawdzić czy będzie działać na moim pc i czy przypadnie mi do gustu . ;)Więc zwracam się z prośbą o pożyczkę konta na jakiś tydzień ;) Jeśli ktoś byłby tak miły a jego konto się marnuje to byłbym wdzięczny za pożyczkę , jeśli wszystko mi się spodoba może nawet odkupie konto

Tyle razy było, to wałkowane, że wstyd powtarzać. Wątpię, żeby ktoś dał ci konto, w dodatku na tydzień (żeby sprawdzić czy gra chodzi potrzebujesz tydzień?). Lepiej będzie jak po prostu podasz specyfikację komputera/poczekasz na darmowy weekend/kupisz używane konto za 30 zł.

Ogólnie pograć chwile zobaczyć czy spoko ;) nie musi być tydzień .

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/67185-pozyczka

Musisz się mocniej postarać wyłudzaczu. Podobno ktoś już Ci pożyczył konto i gra była w porządku i co, jeszcze raz potrzebujesz?

Wyzywanie od wyłudzacza jest zupełnie niepotrzebne kolego :) Miałem starą kartę graficzną i oddałem konto po 10 minutach testu ;) Teraz przerzuciłem się z radeon 3600 na radeon 7770 i chciałbym zobaczyć czy teraz będzie wszystko okej :) Nie wyłudzam konta po prostu jeśli ktoś nie używa i może pożyczyć będę wdzięczny to tyle ;)

Zacytuję tutaj dobrą poradę z jednego z poprzednich tematów. Kup jakieś tanie konto i jak nie będzie chodzić, to odsprzedaj, nawet te 10zł taniej, strata nieduża i żebrać nie trzeba...

jeśli ktoś się zdecyduje proszę o kontakt pw ;)

Teraz przerzuciłem się z radeon 3600 na radeon 7770 i chciałbym zobaczyć czy teraz będzie wszystko okej

Jeżeli przenosisz się na lepszą kartę graficzną, no to chyba oczywiste, że będzie działać?

Nie mam pewności dlatego piszę ten temat ;)

Kup po prostu grę? 70 złoty to nie majątek ; o

Kupie jak zobaczę że da się normalnie grać ;X

Da się normalnie grać. Sam gram na gorszej karcie.

To nie zależy tylko od karty ;)

Witam . Chciałbym kupić grę GW2 ale najpierw pasowałoby sprawdzić czy będzie działać na moim pc i czy przypadnie mi do gustu . ;)Więc zwracam się z prośbą o pożyczkę konta na jakiś tydzień ;) Jeśli ktoś byłby tak miły a jego konto się marnuje to byłbym wdzięczny za pożyczkę , jeśli wszystko mi się spodoba może nawet odkupie konto