Witam . Chciałbym kupić grę GW2 ale najpierw pasowałoby sprawdzić czy będzie działać na moim pc i czy przypadnie mi do gustu . ;)Więc zwracam się z prośbą o pożyczkę konta na jakiś tydzień Jeśli ktoś byłby tak miły a jego konto się marnuje to byłbym wdzięczny za pożyczkę , jeśli wszystko mi się spodoba może nawet odkupie konto
Konto
Tyle razy było, to wałkowane, że wstyd powtarzać. Wątpię, żeby ktoś dał ci konto, w dodatku na tydzień (żeby sprawdzić czy gra chodzi potrzebujesz tydzień?). Lepiej będzie jak po prostu podasz specyfikację komputera/poczekasz na darmowy weekend/kupisz używane konto za 30 zł.
Ogólnie pograć chwile zobaczyć czy spoko nie musi być tydzień .
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/67185-pozyczka
Musisz się mocniej postarać wyłudzaczu. Podobno ktoś już Ci pożyczył konto i gra była w porządku i co, jeszcze raz potrzebujesz?
Wyzywanie od wyłudzacza jest zupełnie niepotrzebne kolego Miałem starą kartę graficzną i oddałem konto po 10 minutach testu
Teraz przerzuciłem się z radeon 3600 na radeon 7770 i chciałbym zobaczyć czy teraz będzie wszystko okej
Nie wyłudzam konta po prostu jeśli ktoś nie używa i może pożyczyć będę wdzięczny to tyle
Zacytuję tutaj dobrą poradę z jednego z poprzednich tematów. Kup jakieś tanie konto i jak nie będzie chodzić, to odsprzedaj, nawet te 10zł taniej, strata nieduża i żebrać nie trzeba...
jeśli ktoś się zdecyduje proszę o kontakt pw
Teraz przerzuciłem się z radeon 3600 na radeon 7770 i chciałbym zobaczyć czy teraz będzie wszystko okej
Jeżeli przenosisz się na lepszą kartę graficzną, no to chyba oczywiste, że będzie działać?
Nie mam pewności dlatego piszę ten temat
Kup po prostu grę? 70 złoty to nie majątek ; o
Kupie jak zobaczę że da się normalnie grać ;X
Da się normalnie grać. Sam gram na gorszej karcie.
To nie zależy tylko od karty
Witam . Chciałbym kupić grę GW2 ale najpierw pasowałoby sprawdzić czy będzie działać na moim pc i czy przypadnie mi do gustu . ;)Więc zwracam się z prośbą o pożyczkę konta na jakiś tydzień Jeśli ktoś byłby tak miły a jego konto się marnuje to byłbym wdzięczny za pożyczkę , jeśli wszystko mi się spodoba może nawet odkupie konto