Siemka. Mam pytanko. Czy oplaca sie zamieniac skiny w lepsze w kontrackie? Jezeli tak, to jaka jakosc na jaka sie oplaca zamieniac? Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.
Kontrakt - czy sie oplaca?
Jeśli masz zamiar kupować skiny na kontrakt to się nie opłaca. Więcej wydasz niż skin będzie warty, no chyba że masz farta i fabrycznie nowe będziesz dropił.
Wyjątkiem był skin Glocka Jabłko jakieś tam, ale teraz nie wiem czy się opłaca. Bo się już w to nie bawię. Najlepiej zobacz na rynku po ile chodzą skiny z jakiejś kolekcji i będziesz wiedzieć.
Jak robię kontrakt, to tylko jak mi zalegają jakieś skiny które się nie opłaca sprzedawać za 0,04 Euro.
Zależy o jakiej klasie mówimy, bo jeśli planujesz wymienić na Dragon Lore, to jest to jakaś taktyka. Natomiast ogólnie to zwykła ruletka, prędzej taniej Cię wyjdzie zakupienie wymarzonej skórki.
jeśli dropnie ci z kontraktu słaby stan to się nie opłaca ale jak jakiś lepszy to już co innego.
Polecam zrobić w taki sposób, wsadzić awp siatka safari albo wężowy kamuflaż, nie pamiętam dokładnie, reszte bizony wodny sigil czy coś takiego i spróbować, duże prawdopodobieństwo, że wypadnie DEAGLE BLAZE
Tak jak pisali Panowie wyżej - raz się może opłacić, raz nie. Najczęściej bronie lecą w stanie Field Tested.
Jeżeli masz jakieś śmieciowe skiny to można spróbować je wymienić w kontrakcie. Mi jakiś czas temu z tych śmieciowych dropnął Glock | Reaktor FT.
Ogólnie, jeżeli masz sporo kasy, to z odpowiednią taktyką da się wyjść na swoje. Jeżeli jednak liczysz, że wydając swoje ostatnie pieniądze trafisz na jakiegoś drogiego skina to nie polecam.
Siemka. Mam pytanko. Czy oplaca sie zamieniac skiny w lepsze w kontrackie? Jezeli tak, to jaka jakosc na jaka sie oplaca zamieniac? Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.