w sumie to nie ma tu nic do dopowiedzenia, tak jak w temacie, ostatnio miałem około 0/91 kontrybucji mimo długiego grania nie urosła ani o 1 punkt, myślałem że trzeba mieć przynajmniej o 1 więcej niż 0 i wtedy rośnie, takie coś to głowy mi wpadło lecz mam 6/91 po 'odsprzedaniu' kilku nodów i od paru dni ten stan się nie zmienia.
Kontrybucja nie rośnie
Kupiłeś konto? Przecież to podstawowa mechanika gry. Energie wydajesz, kontrybucję rezerwujesz inwstując w nody itp.
w sumie to nie ma tu nic do dopowiedzenia, tak jak w temacie, ostatnio miałem około 0/91 kontrybucji mimo długiego grania nie urosła ani o 1 punkt, myślałem że trzeba mieć przynajmniej o 1 więcej niż 0 i wtedy rośnie, takie coś to głowy mi wpadło lecz mam 6/91 po 'odsprzedaniu' kilku nodów i od paru dni ten stan się nie zmienia.
Kontrybucja się nie odnawia, to taka waluta jakby a nie jak energia. Kontrybucja służy do łączenia nodów by robotnicy mogli pracować i Ci zbierać materiały, by odzyskać kontrybucje musisz odłączyć jakąś nodę. Kontrybucję zdobywa się poprzez robienie questów. Dlatego wszędzie i zawsze mówię, że jeśli interesuje Cię coś więcej niż grind to rób questy :D.
Krótko mówiąc robiąc questy zbieram kontrybucje, zaś ja myślałem że jej poziom (ilościowo) podnosi się a regeneracja dochodzi analogicznie jak w energii, lecz na przestrzeni godziny. dzięki wielkie chłopaki xd.