Koreańczycy zamykają Last Chaos = Koniec nowości. Co z "innymi" wersjami gry?

Nadchodzą czarne dni dla 15-stu wersji językowych (w tym polskiej) Last Chaos. Oczywiście, wszystkie gry mogą dalej działać, ale powinny raczej zapomnieć o nowościach, update’ach, rozszerzeniach, bo to właśnie Koreańczycy wymyślili i opracowywali nowe strategie dla LC. Last Chaos KR działał przez 2,586 dni. Jego start miał miejsce 2...

Wyświetl pełny artykuł

A ja cieszę się z tego powodu, po co trzymać crapy ? Aeria przez takie tytuły i takich [niedojrzałych] graczy traci tylko nowych i bardziej doświadczonych. Niech w końcu zaczną myśleć o lepszych grach i graczach 20+ na których można zarobić. Dzieciaki niech lepiej pouczą się polskiego i matematyki, bo o co ostatnio widziałem to przesada.

płakać za nim nie będę, ograłem kiedyś chwile i okazało się, że to dziecinada podobna do metina

Nadchodzą czarne dni dla 15-stu wersji językowych (w tym polskiej) Last Chaos. Oczywiście, wszystkie gry mogą dalej działać, ale powinny raczej zapomnieć o nowościach, update’ach, rozszerzeniach, bo to właśnie Koreańczycy wymyślili i opracowywali nowe strategie dla LC. Last Chaos KR działał przez 2,586 dni. Jego start miał miejsce 2...

Wyświetl pełny artykuł