Koreański Metin

Pisze z pytaniem jak zarejestrować się na stronie www.metin2.co.kr ?? Jak znajdzie się jakiś ziomek co mnie oświeci to będzie "fajnie" a jak nie to szkoda. Ale proszę o szybką odpowiedź... Z góry dzięki :)

A i jeszcze jedno proszę nie wywalać tego postu do śmietnika... to bardzo ważna sprawa a zarazem pytanie xDD (ja nie żartuje :|)

Koleś jak nie umiesz na maksa Koreańskiego to lepiej w to nie graj inaczej gra będzie opierać się na ciągłym grindowaniu.

Pozdrawiam

Joker ;)

Joker a ty umiesz perfect koreański jak tak to mnie naucz :D

lepiej odpuść po pierwsze,że to metin a po drugie że po koreańsku--ale przecie jest polski metin

Up@-Jest jeszcze "Metin" Angielski

Ale czy ktoś z was potrafi się zarejestrować na koreańskim metinie, jak tak to prosze w punktach napisać jak to zrobić.

A czemu się tak uparłeś na tego koreańskiego metina, jak to dalej będzie ten sam badziewny metin.

... Tak w ogóle to mój kumpel chce sobie pograć w koreańskiego metina. A ja mu tylko pomagam... więc z łaski swojej niech ktoś wreszcie poda linka do jakiegoś poradnika czy coś...

Wszystko jest spoko sam doszedłem do tego jak sie zarejestrować ale może wie ktoś co trzeba wpisać w Numer Ubezpieczenia Społecznego ??? jest to tak pokazane:

______--_____

7cyfer 6cyfer ...się mieści

Proszę o szybką odpowiedz w tej sprawie.

boze w PL sie nie da grac ze wzgledu na ludzi tam grajacych a co dopiero na koreanskim ... ps.(widzialem co tam sie dzieje u brata i praktycznie to on koreanski jest tylko z nazwy wiecej jest tam PL niz KR)

Ok wielkie dzięki za wszystko... Jak można to bym prosił o zamknięcie tematu :)

Bo koreańce nie mają nasrane we łbach żeby grać w Mietka:P

ja gram na chinskim metinie xD na Pl duzo gralem wiec nie mam problemów

grajcie na polskim a nie wymyslacie :D

@już mam Cię dość..

ost

ins4nity

Pisze z pytaniem jak zarejestrować się na stronie www.metin2.co.kr ?? Jak znajdzie się jakiś ziomek co mnie oświeci to będzie "fajnie" a jak nie to szkoda. Ale proszę o szybką odpowiedź... Z góry dzięki :)

A i jeszcze jedno proszę nie wywalać tego postu do śmietnika... to bardzo ważna sprawa a zarazem pytanie xDD (ja nie żartuje :|)