Witam czy ktoś mógłby dokładnie wypisać jakie są bonusy z wysokiego poziomu Trainingu i innych life skilli ?
Korzyści z wysokiego poziomu Life Skills
Trening- Więcej XP dla koni i więcej % nauki skilla dostajesz z używanie tego skilla (np. Roar/Drift/Instant Accel)
Gathering - Więcej materiałów za mniej energii , z każdym lvl'em masz więcej % szansy na to, że nie spadnie Ci się durability na narzędziu
processing- więcej materiałów + większa szansa na uzyskanie materiału wyższego stopnia
Fishing- Niby większa szansa na złapanie złotej rybki, ale mam guru 4 i łowie tak jak mój alt na prof 6 więc nie wiem
Cooking- Większa szansa na uzyskanie jedzenia wyższego stopnia. Dodatkowo im większy Cooking tym bardziej możesz sobie pozwolić na zmniejszanie składników by wyszło to samo mniejszym kosztem.
Hunting- możliwość ubrania lepszej strzelby łowieckiej :>
Trade- Więcej = lepszy zarobek. Od poziomu Master 2 odblokowujesz specjalny buff na pustyni który podwaja zarobek
Sailing- Odblokowywanie skilli dla kapitana statku
Jak o czymś zapomniałem to raczej ktoś mnie poprawi
*Niepotwierdzone info* Są chyba ukryte capy life skilli. Słyszałem i w sumie tak by wychodziło też z mojego doświadczenia, że np Artisan 2 to taki max na processingu, jak masz wyżej to już nic nie zmienia bo szansę na lepsze materiały itd są takie same.
Witam czy ktoś mógłby dokładnie wypisać jakie są bonusy z wysokiego poziomu Trainingu i innych life skilli ?