Ello, szukam jakiegos MMO najlepiej w swiecie Star Wars ale niekoniecznie, najwazniejsze zeby było jakies kosmiczne....heh....no i darmowe oczywiscie.......Polećcie cos, plz.
Kosmiczne mmo
RF Online gra w świecie Science-Fiction oraz dalekowschodniego fantasy. Akcja przenosi nas w odległą galaktykę, Nouvous, gdzie magia współistnieje z wysokorozwiniętą technologią
#Edit
cHoć powiem Ci że zagRałem znów w ArchLord'a i PowRacam:D
Bardzo Fajna gra dobre PvP.. są też GvG nawet o zamki można się bić Kozak
~Url
#EditcHoć powiem Ci że zagRałem znów w ArchLord'a i PowRacam:DBardzo Fajna gra dobre PvP.. są też GvG nawet o zamki można się bić Kozak~UrlArchLord
Ale jaki to ma zawiązek z kosmicznym MMORPG? :|
Z tego co pamiętam to science-fiction MMORPG to:
+ Project Entropia (polecam - można zarobić prawdziwe pieniądze, bardzo dobra ekonomia, duży świat)
+ Star Wars Galaxies (czyli SW jak chciałeś ;-) - niestety płatne i nie wiem czy są prywatne serwery)
+ Space Cowboy (tylko obiło mi się o uszy)
@Up..
nie o tą grę mi chodziło jako wiesz normalny klimat..
@topic
Space Cowboy.. grałem powiem że jak dla mnie nic ciekawego..
to Staw Wars szkoda że płatne..
Mówie obczaj sobie ArchLord'a ale to nie Kosmiczny Klimat
DziubS, gość szuka jakiegoś MMORPG'a w science-fiction, a ty na siłę starasz sie mu wcisnąć Archlorda. Nie wszyscy lubią fantasty. Czy jak ktoś będzie szukał dobrej herbaty to mu polecisz kawę? :|
elendil93, http://mmorpg.com/gamelist.cfm/gameId/0. Tu masz listę, pooglądaj te gry gdzie masz "Sci-Fi" przy kategoriach.
Chmarus, u nas też by się przydały różne kategorie gier, łatwiej by się przeglądało.
Ej niech ktoś mi pomoże no......nie wiem co się robi na tej stronce!!! HELP!!!
OK dzięki wszystkim. Jakby ktoś jeszcze cos miał to napiszcie
Ej niech ktoś mi pomoże no......nie wiem co się robi na tej stronce!!! HELP!!!
lol? o jaka stronke Ci chodzi hmm?
Ello, szukam jakiegos MMO najlepiej w swiecie Star Wars ale niekoniecznie, najwazniejsze zeby było jakies kosmiczne....heh....no i darmowe oczywiscie.......Polećcie cos, plz.