Szukam tego od chyba 12 lat, czy w końcu ktoś potrafi mi powiedzieć co to za kawałek?
Kosmiczny dźwięk
bump
Co do samego tytułu ci nie dam rady pomóc, ale mam parę porad. Są programy, które dopasowują odsłuchany kawałek utworu do reszty z bazy. Próbowałem shazamem na moim telefonie - bez rezultatu. Oczywiście możesz sam spróbować jak masz dostęp, może się poszczęści. Co do komputerowych programów to znam taki, jak bodajże się nazywał tunatic. Wystarczy, że masz z czego puścić muzę oraz mikro podłączony do komputera. Muzyka może lecieć równie dobrze z głośników tego samego peceta. W ostateczności znajdź jakiegoś maniaka chodzącego do klubów, gdzie właśnie grają podobne utwory - przy odrobinie szczęścia będzie ten właśnie znał. Ale to dziwna i raczej mało prawdopodobna opcja
Strognov dzięki za rady ale znam to wszystko, miałem nawet fragment w jakości normalnej tylko zgubiłem, fragment jest gdzieś na wrzucie ale nie pamiętam dokładnie pod jaką nazw, coś jak "niebiański dźwięk, kosmiczny dźwięk".
Szukam tego tyle czasu że wszystkiego próbowałem, na innych forach też nikt nie wie. Z programów próbowalem midomi, tunatic, aplikacje Samsunga z telefonu wszystko wymięka a to z tego powodu że to "techno/trance" a to z doświadczenia rzadko odgaduje bo nie ma słów.
No nuta zajefajna, jeżeli znalazł byś nazwę to wyślij na PW Sory za offtop
Ale chyba link nie działa...
Zapytaj na yahoo albo cos, albo na jakims forum tematycznym z tego gatunku, jezeli jest to cos wartego uwagi, to ktos ci odpowie. Wg. mnie nawet tego nie mozna muzyka nazwac ale mniejsza z tym
o jeja ale mi się przypomniało ten utwór jest stary jak świat, ten kawałek co teraz wysłałeś to jest wycięty, dużo remix'ów tego było, dawno temu często to na imprezach leciało
a co do znalezienia tego przez program to nie znajdziecie bo to jest stary kawałek techno/elektro a jak wiadomo takich rzeczy programy nie znajdują, jak wrócę do domu to postaram się dać odp jak odnajdę ją na kompie
@koneser przecież to dźwięk od twoich drzwi...
kiedy wychodzisz z domu to wtedy się włącza
a no tak... przecież ty nie wychodzisz to jak miałeś zapamiętać

o jeja ale mi się przypomniało ten utwór jest stary jak świat, ten kawałek co teraz wysłałeś to jest wycięty, dużo remix'ów tego było, dawno temu często to na imprezach leciało a co do znalezienia tego przez program to nie znajdziecie bo to jest stary kawałek techno/elektro a jak wiadomo takich rzeczy programy nie znajdują, jak wrócę do domu to postaram się dać odp jak odnajdę ją na kompie
dawaj tytuł!
4:17 zaczyna się to ti ti ti ti ti
i jeszcze jedno ktore lepiej wam pasuje ;] [media=]
Kocham Cie
Szukam tego od chyba 12 lat, czy w końcu ktoś potrafi mi powiedzieć co to za kawałek?