Kostium na gej party

Siemano!!!

Otoz przegladajac dziwna czesc ju tuba natknolem sie na ten filmik:

No i wlasnie tutaj pojawia sie moje pytanie: o co sie rozchodzi z tym rozowym kostiumem w 1:39? Do czego on jest przeznaczony? Moze jest jakis inny filmik z nim zwiazany i stad on sie wziol? Licze na powazne odpowiedzi poniewaz bardzo mnie to ciekawi xD.

W oryginalnym " do the harlem shake" tez byl :)

A chcesz kupić? masz również inne odcienie i wzorki http://www.alibaba.c...ra_catsuit.html

Lulz da f*ck is dis? Serio chciałbyś mieć taki? Nawet nie pytam po co, bo już się wyobraźnia odzywa.

Jak na portalu zobaczyłem nazwe tematu, to myślałem, że ktoś szuka takiego kostiumu i potrzebuje porady :D

Przecierz to jest strój ninja! Nie wiem co w tym dziwnego :)

@AnubisKingPL , jak to po co, przeciez masz tytul instrukcji powyzej - jak karcić dziecko. :D

Oryginalny filmik pochodzi od Filthy Franka.Ma swój kanał na youtube wystarczy wpisać.Do czego jest przeznaczony to nie mam zielonego pojęcia.

Jak na portalu zobaczyłem nazwe tematu, to myślałem, że ktoś szuka takiego kostiumu i potrzebuje porady Przecierz to jest strój ninja! Nie wiem co w tym dziwnego

Stroj ninja? Moze rzeczywiscie masz racje... widzialem nie raz ze w filmach i anime ninja ubierali takie ciuchy pod *zbroje?*, tyle ze one byly czarne i nie gumowe tylko materialowe, chociaz ktos mogl sobie poprostu zazyczyc taki na zamowienie. Czekam na dalsze propozycje :D.

I nie, nie chcial bym miec takiego, napisalem ze pytam z ciekawosci ^^.

Siemano!!!

Otoz przegladajac dziwna czesc ju tuba natknolem sie na ten filmik:

No i wlasnie tutaj pojawia sie moje pytanie: o co sie rozchodzi z tym rozowym kostiumem w 1:39? Do czego on jest przeznaczony? Moze jest jakis inny filmik z nim zwiazany i stad on sie wziol? Licze na powazne odpowiedzi poniewaz bardzo mnie to ciekawi xD.