Hejka kieruje do was pytanie czy jest ktoś na tym forum kto układa kostkę rubika na czas. (Chce wiedziec czy jestem jedyny na tym forum)
Kostka rubika (Speed Cube) Jest na tym forum jakiś kostko układacz?
Tak ja. W tym momencie to odstawiłem ale jeszcze rok temu popylałem jak szalony.
Ja układałem ale tak dla siebie a nie na czas.
Też układam, ale ostatnio tylko na kiblu
Swego czasu ukladalem najbardziej prymitywna metoda, osiagnalem 1:20 . Przez chwile chcialem sie uczyc friedricha i/lub lbl, ale za duzo algorytmow do zapamietania, wiec zadowalam sie casualowymi 2 minutami
Układałem kiedyś , rekord 49sec
Aktualnie mam przerwę od układania, ale układam LBL'em, średnia to coś ok. 34 sec, a rekord 30 sec ; )
Nie sądziłem że będzie aż was tyle ja układam metodą LBL rekord 29 sec. (znam pare algów z F2La) a w ferie chcę przysiąść i nauczyć się fridricha
Układałem F2L a ostatnią warstwą a i u. średnia na poziomie 26 sec, najlepszy czas 21 sec
Zrobcie meeting i kto szybciej nie bd musial stawac kolejki:P
Tak, w dwa tygodnie się nauczyłem od mistrza kostki (po pijaku ułożył w 6minut, na trzeźwo w 2-3minuty) ja układam w 10-15minut
Hejka kieruje do was pytanie czy jest ktoś na tym forum kto układa kostkę rubika na czas. (Chce wiedziec czy jestem jedyny na tym forum)