Koszta WoWa

Kiedyś można było oddzielnie. Nie jestem na 100% pewien jak jest teraz. Nawet jak jest osobno... Kup z tej stronki podstawke i jak TBC nie bedzie to se dokup. Razem to i tak tylko 50zł. Wiele nie przepłacisz.

W sumie prawda, dzięki.

TBC sie teraz za darmo dostaje, nie trzeba kupować.

TBC dostajesz zawsze, nie ważne czy kupiona sama podstawka czy BattleChest.

bo TBC zrobili za darmo niedawno, i pewnie nie zdazyli zmienic ;)

ale coś mi śmierdzi w tym, ze wszystko jest o polowe taniej niz w innych sklepach...

Zakupione z keye.pl, wielkie dzięki! :D

Ja w WoW'a nie grałbym nawet jakbym miał kase bo nie warto tracić tyle hajsu co miesiąc po 2. niby fajnie bo praktycznie żadnych noobków bo tam bardziej starsi grają no bo kto dziecku 10 lat bedzie oplacal abonament na gre, chyba ojciec co sam w nią gra. spotkalem siez taki przypadkeim :D

Jak sam na siebie zarabiasz to te 30zł miesięcznie nie jest jakimś kolosalnym wydatkiem. Kilka piwek czy tam flacha i można mieć miesiąc zabawy z kumplami.

Nawet jeśli nie zarabiasz, to te 30zł dużym wydatkiem nie jest.Ale wolą okradać firmy tworzące gry i grać na pirackich serverach,a na fajki czy alkohol to kasy szkoda nie ma....

Witam! Mam pytanie do osób obeznanych w tematach GLOBALA. Ile wyniesie mnie zakup wszystkich części/dodatków WoWa (Vanilla, TBC, WotLK, Cata)? Najlepiej prosiłbym o rozpiskę kosztów poszczególnych dodatków, ale koszt ogólny też ujdzie. Ile wynosi abonament i jakie są jego opcje (czas trwania, formy płatności)? I, pytanie może głupie, ale nie mam o tym zielonego pojęcia, jeśli będę miał powiedzmy WoW, TBC i WotLK, ale bez cata, to będę grał w świecie Post Cataclysm czy Pre Cataclysm? I czy Cataclysm dodaje questy 1-78 (tzn. wiem, że np. w Ashenvale jest ich więcej, ale chodzi mi o to, czy będę miał do nich dostęp bez Cata), czy tylko 78-85? Z góry dzięki za odpowiedź, napaliłem się na globca i teraz "byle do wypłaty" :P