Koszta WoWa

Witam! Mam pytanie do osób obeznanych w tematach GLOBALA. Ile wyniesie mnie zakup wszystkich części/dodatków WoWa (Vanilla, TBC, WotLK, Cata)? Najlepiej prosiłbym o rozpiskę kosztów poszczególnych dodatków, ale koszt ogólny też ujdzie. Ile wynosi abonament i jakie są jego opcje (czas trwania, formy płatności)? I, pytanie może głupie, ale nie mam o tym zielonego pojęcia, jeśli będę miał powiedzmy WoW, TBC i WotLK, ale bez cata, to będę grał w świecie Post Cataclysm czy Pre Cataclysm? I czy Cataclysm dodaje questy 1-78 (tzn. wiem, że np. w Ashenvale jest ich więcej, ale chodzi mi o to, czy będę miał do nich dostęp bez Cata), czy tylko 78-85? Z góry dzięki za odpowiedź, napaliłem się na globca i teraz "byle do wypłaty" :P

Vanilla + TBC = 40zł

WotLK = 50zł

CATA = około 100zł

Jeśli chodzi o abonament... ja kupuje prepaidy na 60 dni za 70zł. Tak się najbardziej opłaca. Nawet jak nie kupisz cata to bedziesz grał w "popękanym" świecie (ale dostęp do obszarów z cata zablokowany). Co do tych questów... Cata zmienia/dodaje wiele questów w wielu lokacjach. Będziessz miał do nich dostęp.

Czyli potrzebuję ok. 300 zł... Ok, dzięki, bardzo pomogłeś ^^ Btw. ceny które podałeś to ceny w przeciętnym sklepie typu Media Markt, Empik, czy znasz może jakąś stronę, gdzie kupię to w dobrej cenie? Tylko żadne allegro, musi być zafoliowane, nie chcę, by się okazało, że ktoś mnie okrada w połowie.

polecam keye.pl jedna z najlepszych takich stronek, sam tam kupowałem przez konto internetowe, i pre-paid mialem po kilku minutach :P

Dałem ceny za KLUCZE (nie pudełka) na Allegro. Ja tam kupowałem i jest OK. Poza tym potrzebujesz 40zł. Na podstawce i TBC nabijesz sobie 70lvl i dopiero dokupisz reszte (miesiąc gry dostajesz gratis).

Czyli teraz czekać do piętnastego września na wypłatę! Dzięki wielkie, chłopaki! :D Cholera, nie mogę się doczekać! :D

polecam keye.pl jedna z najlepszych takich stronek, sam tam kupowałem przez konto internetowe, i pre-paid mialem po kilku minutach

w wowie w miesiac spokojnie da sie nabic max lvl :P

@Piolczu, trochę przepłaciłeś, ponieważ ja kupiłem Vanilla za 25zł, TBC za 20zł, WOTLK za 65zł, a Cata za 80zł ( Wszystko w pudełkach)

Co do strony keye.pl to również polecam, sam tam kupuję prepy i jestem zadowolony.

Zauwazylem, ze na keye.pl da sie kupic SMSem... No to jutro kupuje WoW + TBC za 36 zl :D Potem dokupie wotlk i Cata, jeszcze raz dzieki.

EDIT: Jeszcz jedna sprawa: tam jest 30 dni za darmo- da się to aktywować bez wpisywania nr. karty kredytowej? Bo będę korzystał z Prepaidów, a podawać karty nie chcę, nawet jeśli to jest blizzard... Chodzi o to, że gdy wybiorę prepaid, to poprosi mnie o key z niego, da się to ominąć jakoś?

Hmm? U mnie to było tak, że wpisałem klucz do podstawki, potem wyskoczyły płatności ale ja z tego wyszedłem (chyba) i było po sprawie. Nie pamietam. Ale NA PEWNO da się to ominąc. Gdyby nie dało rady to wpisz numer karty a jak już aktywujesz co trzeba to po prostu ten numer usuń (tak trzeba było w RIFT zrobić).

Mi też wyskoczyło coś z karta, ale teraz nie pamietam, co trzeba bylo kliknac, popatrz gdzies po rogach itd. pewnie bedzie gdzies mala czcionka napisane :)

Ok, wielkie dzięki! To do zobaczenia w grze, haha! Może powiecie, na jakich realmach gracie, to się spikniemy?

Burning Steppes (tauren palladin lvl 82 :D ) ale moge zagrać na innym.

Ah, cholera, nie zauwazylem jednej rzeczy... Na keye.pl sms kosztuje... 90 zl... Myslalem, ze 36 zl, cholera jasna!

PS. tutaj można kupić SMSem, ale coś mi chyba śmierdzi... http://cataclysm.pl/# zna ktoś tą stronę?

Kup klucz na allegro (40zł). Zapłać przelewem bankowym. Klucz dostaniesz następnego dnia. Za przesyłke nie placisz bo dojdzie Ci na e-mail Uważaj tylko od kogo kupujesz. Moge Ci nawet zapodać link do jakiejś "dobrej" oferty.

Zapraszam na Twighlight Hammer do Hordy, mamy tu polską ekipę, nie długo zaczynamy raidować, jak coś to pisz do Apocallypsee lub Apokalipsa w grze.

Piolczu: Hmmm, no, jak możesz... :P

http://allegro.pl/world-of-warcraft-classic-tbc-eu-skan-automat-i1727152730.html /// http://allegro.pl/world-of-warcraft-classic-tbc-skan-automat-i1755094929.html Zawsze możesz jechać do Empiku i kupić pakiet podstawka + TBC za 50zł. Wtedy masz 100% pewności.

Ja kupowałem wszystkie klucze na www.keye.pl i bardzo polecam, tanio, szybko i sprawnie.

Sluchajcie, niewazne jak, gdy kupie WoW pdostawka, to TBC mam zawsze dodane? Bo tu znalazlem wiarygodna strone, tanio, ale jest oddzielnie WoW i TBC... http://www.wowprepaid.pl