Koszty zaczęcia gry?

Cześć wszystkim :) Mam pytanie do wszystkich grających ile trzeba wydać na TESO albo przyjemnie można było grać bez ograniczeń większych ? Czy wystarczy sama podstawka czy trzeba kupić dodatki jakie są ? Ewentualnie czy jest jakaś możliwość sprawdzenia gry na jakimś trialu czy coś w tym stylu ?

Bez ograniczeń... to zależy.

Możesz kupić podstawke + explorer pack za 42 zł bez dlc i pobawic sie w kupno nieobowiazkowego abonamentu (masz dostep do kazdego dlc)

albo kupić Gold Edition ESO ( 4 dlc , explorer pack ) i podstawka za 139 zł - ja wybralem ten model bez zabawy w kupno abonamentu, stwierdzilem ze w niedalekiej przyszlosci dokupie inne dlc.

A jest jakaś szansa przetestowania gry przed zakupem ?

Coś takiego jak trial w ESO nie występuje. Pożyczasz od kogoś konto, albo kupujesz w ciemno.

Może na forum znalazł by się ktoś wielkiego serca kto udostępnił by konto na krótki czas żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda ?

ja mam teso gold edition na sprzedaz 80 zl

Wystarczy podstawka + explorer pack czyl irazem jakies 42zł

Cześć wszystkim :) Mam pytanie do wszystkich grających ile trzeba wydać na TESO albo przyjemnie można było grać bez ograniczeń większych ? Czy wystarczy sama podstawka czy trzeba kupić dodatki jakie są ? Ewentualnie czy jest jakaś możliwość sprawdzenia gry na jakimś trialu czy coś w tym stylu ?