Koykurs Mass Effect 2

jhq77l.jpg

Witam was drodzy użytkownicy!

Sprzedawanie gier na tym forum to coś normalnego, ostatnimi laty wiele się zmieniło, teraz nawet sprzedawanie kont Beta jest normalne, a oddawanie gier?, szaleństwo!

Otóż to, przez moje lata użytkowania wiernej neostrady, nagromadziłem spore nakłady różnych rzeczy, które zapewne łatwo było by sprzedawać, postanowiłem jednak zrobić coś innego.

Także, Panie i Panowie, powitajcie Koykurs!

2i0s08x.jpg

1) W tym Koykursie, można wygrać piękne, czyściutkie, i zimne konto Origin, które w swojej zawartości posiada świetną grę cRPG - Mass Effect 2. Czujecie te mrowienie w jądrach?

2) Aby wziąć udział, należy wysłać mi na PM wierszyk/rymowankę dotyczącą... naszego forum!

3) Rymowanka/wierszyk będzie oceniana w skali ,,śmieszności,, .

4) Wykonawca najśmieszniejszej rymowanki, otrzyma nagrodę w wysokości (patrz punkt 1).

5) Rymowanki muszą być wysłane do godziny 20:00 w tą Sobotę (26.05)

6) Ogłoszenie wyników w Sobotę (26.05) o godzinie 22:00.

5f4u44.jpg

Gratuacje, zwycięzcą pierwszego Koykursu został ELPATOS, dane do konta Origin z grą Mass Effect 2 już zostały wysłane.

Dziękuje wszystkim za udział!

PS:Już niedługo drugi Koykurs, do wygrania konto beta Path of Exile!

Mogę się zapytać, dlaczego jesteś taki miłosierny? Co jak co, ale to zawsze parędziesiąt złotych w plecy :P Pytam bez żadnej złośliwości, ale z czystej ciekawości ^^

20 zł klucz....

to to samo konto, które niby wziąłem w zamian za aiona, ale tak naprawdę ani razu go nie odpaliłem? :P

Tak, ale Aion'a też nie dostałem, gdyż nie dałem rady go pobrać, i jakoś o tym efekcie zapomniałem.

na pewno kodu nie wykorzystałeś? W takim razie mógłbym jeszcze tego veterana na coś wymienić.

Tzn. miałeś mi go dać jak Aion'a pobiorę, bo bez założenia postaci nie da się aktywować Veteran'a, ale jak już wyżej wspominałem niestety pobrać mi się nie udało ^^.

jhq77l.jpg

Witam was drodzy użytkownicy!

Sprzedawanie gier na tym forum to coś normalnego, ostatnimi laty wiele się zmieniło, teraz nawet sprzedawanie kont Beta jest normalne, a oddawanie gier?, szaleństwo!

Otóż to, przez moje lata użytkowania wiernej neostrady, nagromadziłem spore nakłady różnych rzeczy, które zapewne łatwo było by sprzedawać, postanowiłem jednak zrobić coś innego.

Także, Panie i Panowie, powitajcie Koykurs!

2i0s08x.jpg

1) W tym Koykursie, można wygrać piękne, czyściutkie, i zimne konto Origin, które w swojej zawartości posiada świetną grę cRPG - Mass Effect 2. Czujecie te mrowienie w jądrach?

2) Aby wziąć udział, należy wysłać mi na PM wierszyk/rymowankę dotyczącą... naszego forum!

3) Rymowanka/wierszyk będzie oceniana w skali ,,śmieszności,, .

4) Wykonawca najśmieszniejszej rymowanki, otrzyma nagrodę w wysokości (patrz punkt 1).

5) Rymowanki muszą być wysłane do godziny 20:00 w tą Sobotę (26.05)

6) Ogłoszenie wyników w Sobotę (26.05) o godzinie 22:00.

5f4u44.jpg