Czy rzadko występują shiny poki?
Ponieważ jak łowiłem rybki to mi wypadł,ale niestety nie złapałem
PS:Z tego co zauważyłem z shiny poków i pewnie legendarnych lecą rzadkie itemki,ja już mam kamień wodny i ognisty.
Czy rzadko występują shiny poki?
Ponieważ jak łowiłem rybki to mi wypadł,ale niestety nie złapałem
PS:Z tego co zauważyłem z shiny poków i pewnie legendarnych lecą rzadkie itemki,ja już mam kamień wodny i ognisty.
Już jestem Zaraz loguje i dodaje wszystkich którzy podali swoje nicki. Shiny poke są rzadkie to raz, dwa strasznie trudno złapać pokemony. Z Twoim lvl zwiększa się szansa na złapanie poka z mniejszym.
Moj nick to Lisarah. Dopiero zaczynam więc słabo idzie lvl 35 dopiero
PxG, które już nie jest otsem, a osobną grą jeśli ktoś szuka czegoś na dłużej niż kilka dni. Ten serv kpdo to taki widzę dla funu na kilka dni. Zresztą zobaczymy zaraz 60 lvl. ^^
to pogram na pxg;p
jaki server i miasto?
Szkoda, że ludzie uciekają jest nas 6, jak będzie powyżej 12 osób to napisze do GM'a o gildię
to pogram na pxg;pjaki server i miasto?
Cerulean / bodajze serwer Diamond albo cos z Diamond w nazwie : p zapraszamy hueh.
Już jestem Zaraz loguje i dodaje wszystkich którzy podali swoje nicki. Shiny poke są rzadkie to raz, dwa strasznie trudno złapać pokemony. Z Twoim lvl zwiększa się szansa na złapanie poka z mniejszym.
Panie co Pan? ;D Te "smieciowe" poki jak poliwhirl wpadaja w kilka zwykłych balli. Dla porównania na pxg łapie się przy odrobinie szczęścia w 60 ultra. ^^ Co do shiny widzę ich tutaj sporo. Dla porównania na pxg ostatnio koleś złapał 1 na servie u nas s tangele i oferowali mu na zł 3 tys. ^^
Nie wiem czemu tutaj reklamujesz swój serwer non stop Ale niech Ci będzie ^^
Cerulean / bodajze serwer Diamond albo cos z Diamond w nazwie : p zapraszamy hueh.
boże... ściąga mi się update z taką małą prędkością, za jakie grzechy...
Panie co Pan? ;D Te "smieciowe" poki jak poliwhirl wpadaja w kilka zwykłych balli. Dla porównania na pxg łapie się przy odrobinie szczęścia w 60 ultra. ^^ Co do shiny widzę ich tutaj sporo. Dla porównania na pxg ostatnio koleś złapał 1 na servie u nas s tangele i oferowali mu na zł 3 tys. ^^
Na PxG te smieciowe poki tez wpadaja szybko, to nie te czasy, ze catch rate byl maly. Pozatym na PxG wprowadzili system, ze jezeli zalozmy pok kosztuje u npc 5k, a Ty wyrzuciles juz na niego balle o wartosci 5k+, to z kazdym nastepnym ballem, catch rate na tego poka zwieksza sie. Oczywiscie nie zwieksza sie tak drastycznie, ze zlapiesz go na tego pierwszego balla, po wyrzuceniu tych umownych balli o wartosci 5k+, jednak teraz o zlapanie poka jest o wiele latwiej.
Co do tematu, gralem kiedys na KPDO, jednak bylo to jakis czas temu, mialem chyba ok.120 lev, jednak zaden dotychczasowy OTS o tematyce pokemon, nie dorostal do piet PxG. Takze, jezeli szukacie czegos fajnego w postaci Tibii w klimacie Pokemon, to polecam wam PxG, gram tam juz na ktoryms servie z kolei i nie nudzi mi sie to. Naprawde warto, mimo ze jest troche ciezej z expem.
okazuje sie ze na obu serwerach mialem postacie xD
Nie wiem czemu tutaj reklamujesz swój serwer non stop Ale niech Ci będzie ^^
Nie reklamuje tylko przyrównuje, ale zaraz trzeba stworzyć w sumie temat.
Na PxG te smieciowe poki tez wpadaja szybko, to nie te czasy, ze catch rate byl maly. Pozatym na PxG wprowadzili system, ze jezeli zalozmy pok kosztuje u npc 5k, a Ty wyrzuciles juz na niego balle o wartosci 5k+, to z kazdym nastepnym ballem, catch rate na tego poka zwieksza sie. Oczywiscie nie zwieksza sie tak drastycznie, ze zlapiesz go na tego pierwszego balla, po wyrzuceniu tych umownych balli o wartosci 5k+, jednak teraz o zlapanie poka jest o wiele latwiej.Co do tematu, gralem kiedys na KPDO, jednak bylo to jakis czas temu, mialem chyba ok.120 lev, jednak zaden dotychczasowy OTS o tematyce pokemon, nie dorostal do piet PxG. Takze, jezeli szukacie czegos fajnego w postaci Tibii w klimacie Pokemon, to polecam wam PxG, gram tam juz na ktoryms servie z kolei i nie nudzi mi sie to. Naprawde warto, mimo ze jest troche ciezej z expem.
Stary ten system działa tylko na pewien próg poków, ale jest tak jak mówisz. Catch jest najmniejszy ze wszystkich serverów i nie mów, że nie. ;> Grałem na wszystkim, nawet tym polskim. To, że może uda Ci się złapać caterpie w 3 pokeballe nie oznacza, że złapiesz magmara w mniej niż 1700 ub (Pomijając kwestie szczęścia ofc).
Tych co jednak zostają na KPDO ze mną, prosiłbym o podanie swoich nicków
jednak kurde PXG wiem czemu jest kijowe i z niego kiedyś odszedłem... bo kurna chata pokemony nie mają lvli...
ja zostaje na kdpo - ulubion
Ulubion dodany
BUMP z ekipy zostałem tylko ja, tak mi się wydaje..
ja gram cały czas -,-
Pod nickiem ULUBION Cie nie widzę ;p
cały czas nie znaczy ze siedze tam 24 h tylko ze dalej gram na tym serwerze