Dwa tygodnie temu zostałem niesłusznie zwarnowany przez moderatora Yamiji, który uznał link który wstawiłem na chatbox za wulgaryzm.
Wstawiłem filmik który zawiera wulgaryzmy oraz wulgarny tytuł, ale nie była to moja wypowiedz[odwołuję się do regulaminu]. Rozumiem warnowanie za obrazki które zawierają wulgaryzmy, ale taki link do youtube nawet nie wyświetla miniaturki, więc cały filmik jest widoczny dopiero po kilnięciu!
Wiele osób wcześniej wstawiało filmiki m.in do słynnego ostatnio Rafonixa gdzie co 2gie słowo to przekleństwo, ale oczywiście warnów za to nie było. Nie mówię już o temacie oceń kawałek gdzie ludzie wrzucają mnóstwo muzyki, w której pojawiają się wulgaryzmy
Inny przykład to taki, że całkiem niedawno we wpisie na moim blogu leciała przerobiona piosenka Peji, gdzie równierz padały przekleństwa, muzyka nie leciała automatycznie a po kilnięciu playera, wpis ten na blogu miał aż 400 wyświetleń, 11 kometarzy!
[Jeszcze tylko przypomnę że angielskie przekleństwa są warnowane, jakby ktoś miał wątpliwości.]
Jak warnować to tylko za oczywiste przekleństwa, które napisał użytkwnik forum, a nie naginać regulamin żeby na siłę wstawić warna, pozdrawiam z Tokyo, maqes.