wymiana tylko przez allegro, kto przy zdrowych zmysłach wymienia się inaczej
Kradzież
Będziesz w Teleexpresie !
Gimbusy są co raz mądrzejsze. Strach żyć w takim kraju, zuchwałe to i w ogóle. Niedługo mi ukradną drzwi z futryną.
I o ile wiem, to administracja nie może podać Ci IP, bo ty coś tam chcesz. Tylko Policja z odpowiednim kwitkiem ma takie prawo.
Poza tym, spójrz na jego dom, aż żal mu robić kłopoty o te itemy.
@Down:
OH LOL
up@ moim sąsiadom na ciekawej ulicy gdzie mieszkam , opierdzielili drzwi z domu , jak byli w środku
Topic@ nie ma co dumać skoro nie może dostać ip od adminów , to chyba temat do zamknięcia albo będzie tu tylko spam ^ ^
haha sam bym to zgłosił na policję, aby ten dzieciak miał przypał etc. i jeszcze wp***dol od mamy XDDD
Ja bym sie nad tym zastanowil. Podobno on trenuje MMA.
Lol okradli następnego nooba który się wymienia przez gg......i teraz tyle płaczu oto... Dla tych co pisza żeby iść z tym na policje powiem tylko tyle że autor tematu sam jest sobie winien zaistniałej sytuacji. Myślcie troche a potem się bawcie w wymianę kont do gier...
było wiele spraw tego typu to jest zwykła kradzież tak jak ktoś by ci ukradł pieniądze z ipko np ...też byś nie szedł ?
A gdy np zostawisz zapalony samochód z otwartymi drzwiami przed sklepem i ktoś ci go ukradnie to jak myślisz co powie policja bądź agent ubezpieczeniowy gdybyś miał auto ubezpieczone??
Lol okradli następnego nooba który się wymienia przez gg......i teraz tyle płaczu oto... Dla tych co pisza żeby iść z tym na policje powiem tylko tyle że autor tematu sam jest sobie winien zaistniałej sytuacji. Myślcie troche a potem się bawcie w wymianę kont do gier...A gdy np zostawisz zapalony samochód z otwartymi drzwiami przed sklepem i ktoś ci go ukradnie to jak myślisz co powie policja bądź agent ubezpieczeniowy gdybyś miał auto ubezpieczone??
ja nie płacze konto mi wisi bo i tak nie gram już 3 miechy ...
on chał 100 zł na początku
poszedłem do kibla trochę mi zajęło to więc pisał że che tibie
a że mi wisi to konto to podałem ale jak bym mu kasę wysłał to co tez były by tylko piksele?
naprawdę nie jestem tak głupi jak co niektórzy piszą
co do allegro to wiem ^^ bo mam wiele tranzakcie tu na forum i żadnych skarg na mnie
a co do tego trolla to mu się po prostu wp***dol na leży od ojca 2 metrowym pasem albo lepiej łańcuchem.
co do auta policja powie że to kradzież i będzie szukać, jak znajdą pójdzie siedzieć , i tylko może odszkodowania nie dostać ...
Czasem może być tak że gostek dostanie pochwałę od ojca bo umie sobie radzić Nigdy nie wiadomo czym się jego ojciec trudni na co dzień
A co do auta to najpierw policja wypisze mandat a potem przyjmie zgłoszenie o kradzieży...
Płacz bezradnego naiwniaka nad straconym kontem. How sad.
I nie, nie przesadzam. Nie zachowałeś żadnych środków ostrożności, to teraz cierp. To tylko i wyłącznie twoja wina. I nie piernicz że ci nie zależy, bo wtedy byś to zlał albo nie próbował sprzedawać konta - po prostu narzekasz bo mogłeś mieć kasę, a zostałeś z niczym. Handluj z tym.
zOMG, Tibia rujnuje wam życie, niech was hakszą.

Ale powiedź nam: Co nas to tak naprawdę obchodzi? Pójdziesz na policje, że ukradli Ci rzeczy w tibii? To Cie jeszcze uznają za niepoczytalnego haha. Jak kumplowi ukradli diablo 3 i wowa mopa z postaciami 85x4 all cata coś tam seta miały. To nawet nie zapłakał. A wiesz dlaczego? Bo to battle.net. Ci którzy mają go będą wiedzieć jak tam idzie ukraść konto .
Na dodatek jeżeli te dane są prawdziwe, to gość i tak ma przechlapane mieszkać w bunkrze z II WW. Zresztą jak Ci tak bardzo zależy, to jedź do niego do domu.
Lol zastraszyć go.....może niech wyśle do jego domu list z pogróżkami.....
Idź na policje sprawdzić to i tak sprawdzą jeżeli nawet nie będzie miał żadnej kary finansowej itd to posra się chłopczyk ze strachu. Następną rzeczą że przed ujawnianiem jego danych osobowych dowiedz się czy to na 100% on tak samo mogę napisać ze jestem Bill Gates :>.
podales mu pasy i ty chcesz isc na policje? pomysl dales mu je i koniec kropka ? jaka kradziez? sam mu to podales i masz o to pretensje ...
podales mu pasy i ty chcesz isc na policje? pomysl dales mu je i koniec kropka ? jaka kradziez? sam mu to podales i masz o to pretensje ...
to się nazywa wyłudzenie
"Art.*286.*§*1.*Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
(...)
§*3.*W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§*4.*Jeżeli czyn określony w § 1-3 popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego."
i pozdrawiam nadgorliwych adminów mam nadziej że was też przymkną na 48 za byle co
moderatoru usuń to bez warna
Last Name:EdwardStreet
Nie wydaje mi się zeby podal prawdziwe dane ;d
Last Name:EdwardStreet Nie wydaje mi się zeby podal prawdziwe dane ;d
gdybym miał ip ...
a tak mogę sobie w nosie pogrzebać , ale teraz przynajmniej już wiem że wpierw trzeba podać stronę która wymusza ip a późnej pisać o czym kolwiek