Kradzież

nie odzyskasz konta nawet za Chiny bo ono nie jest twoje tylko co najwyzej czas wlozony w nie a on jest praktycznie bez wartosci

a za to, ze udostepniles jego dane to ty powinienes miec teraz przypal, bo nawet jak sam poda to ty nie masz prawa ich udostepniac

a caly ten temat to jedna wielka wiocha bo i tak nic nie zrobisz, poplaczesz tylko i do niczego nie dojdzie, elo

nie odzyskasz konta nawet za Chiny bo ono nie jest twoje tylko co najwyzej czas wlozony w nie a on jest praktycznie bez wartoscia za to, ze udostepniles jego dane to ty powinienes miec teraz przypal, bo nawet jak sam poda to ty nie masz prawa ich udostepniaca caly ten temat to jedna wielka wiocha bo i tak nic nie zrobisz, poplaczesz tylko i do niczego nie dojdzie, elo

spinaj poślady gdzie indziej bo przypał to ty masz na imię ...

po 1 mam konto + wszystkie itemy bo support oddał .

po 2 jak dajesz komuś coś w dobrej wierze <<<< poczytaj sobie dziecko drogie , a ten kto przeniewiercza jego zaufanie jest winny . Podam ci analogiczny przykład masz konto w banku , konto nie jest twoją własnością a własnością banku lecz zgromadzone na nim pieniądze są już twoje , i jeśli ty dajesz komuś kogo znasz np koledze dane do konta bo potrzebuje wypłacić 100 zł na szybki przelew nie ważne na co , a on wydaje 1k zł jest winny sprzeniewierzenia .

pozdrawiam gimbaze ^^

Jeśli się podaje dane do kont bankowego koledze tak jak w przykładzie to jest sie totalnym idiotą, kumpel powie że pozwoliłeś mu wypłacić te 1k zł a nie 100 zł i co wtedy??

co do adresu IP, który tak był tobie potrzebny strasznie - i tak byś nic nie zrobił nawet jakbyś miał IP i dokładne dane oszusta, nawet rozmiar buta i ulubiona zupę, bo

jesteś zwykłym napinaczem i płaczkiem, który zgrywa niesłychanego mentora i hakera, pozdro poćwicz

zamknijcie ten topic bo to do niczego już nie prowadzi dalej

Dobra temat zamykam, już nic ciekawego tutaj nie zostanie napisane oprócz offtopu.

witam ponownie

dziś około godziny 11 zostałem okradziony z konta tibi na którym co prawda i tak nie grałem .

konto co prawa odzyskałem ale bez itemów i kasy ... , zrobiło jakiś gimbuz

mam rozmow gg

http://textuploader....m/?p=6&id=FMVPH

to nie dużo warte itemy ale moje :D

nnnj.jpg

amyc.jpg

ten gimbuz podał swoje prawdzwe dane w tibi

Name: Kacper
Last Name:EdwardStreet
Address:Mikolajska 32
Postal Code:33-212
City:Warszawa
Country:Poland
miło że wypełniłes to również będzie pomocne wrazie w

Ponadto mam jego ip z forum jak tylko guru mi da

teraz moje pytanie do was czy warto iśc na policje żeby dać nauczke temu gimbusowi czy nie ?