Cześć!
Mam do was pytanie, czy kraina chciwości, bądź też po prostu portale tworzone po zabiciu goblina skarbnika są dostępne jedynie z dodatkiem RoS? To samo pytanie tyczy się legendarnych klejnotów, czy są one dostępne jedynie z dodatkiem?
Cześć!
Mam do was pytanie, czy kraina chciwości, bądź też po prostu portale tworzone po zabiciu goblina skarbnika są dostępne jedynie z dodatkiem RoS? To samo pytanie tyczy się legendarnych klejnotów, czy są one dostępne jedynie z dodatkiem?
Twórcy olali ludzi bez dodatku(sam go nie mam), więc nic z tego patcha oprócz nerfu monka nie ma.
@Tłumacząc to co powiedział dzz musisz zaspokoić chciwość blizza kupując dodatek mniemam .
Aby dostac sie do tej krainy, musisz byc chciwy.
Aby dostac sie do tej krainy, musisz byc chciwy.
Chciwy??
Jak to zrobić?
Bo mam dodatek i podstawkę. I nawet nie wiedziałem że da się przez ten portal
przejść..
Podobno w szczelinach te portale się nie pojawiają.
Pojawiają się wszędzie gdzie są Gobliny
Portal otwiera się po zabiciu goblina, losowego, gdziekolwiek. Ale jest niewielka szansa że po zabiciu zostawi za sobą portal.
Szczegóły tutaj : http://eu.battle.net/d3/pl/blog/15157768/zapowied%C5%BA-aktualizacji-210-skarbiec-18-08-2014
Najlepiej w salach agonii farmić gobliny, podobno na drugim poziomie zawsze są dwa.
sale agonii znerfione, wszystko tylko z dodatkiem, w szczelinach nie ma portali.
ah to trochę lipa, ale no cóż poradzić... Trzeba będzie dać blizzowi zarobić ^^
dziś robiłem zadania, w salach agonii trafił się goblin z portalem; w sumie zarobiłem 20kk golda i 4 legendy (torment II)
ale jako że to RNG nie widzę sensu farmy, po prostu najlepiej robić zadania i być mile zaskoczonym jak się trafi ;p
Cześć!