Kreator postaci

Siemka, znacie może jakieś generatory postaci (a dokładnie twarzy) na internecie? Głównie żeby był rozbudowany, i by była bardzo dobra grafika, chociażby na poziomie GW2.

Darmowy?

Raczej trudno będzie - większość tego typu programów służy jako "podpinki" do wszelkiego rodzaju programów typu 3d Max czy Maya a nie jako samodzielne produkty (bo de facto na co przeciętnemu kowalskiemu coś takiego?) i odpowiednio kosztują. Jak żyję jeszcze czegoś takiego działającego nie widziałem (nie licząc bardzo, ale to bardzo okrojonych wersji freeware).

Jeśli potrzebujesz hmm twarzy jednorazowo że tak powiem, to spokojnie powinny Ci wystarczyć programy do obróbki grafiki/zdjęć, kilka/kilkanaście filtrów i tona samozaparcia ;)

To jakie są te bardzo, bardzo okrojone freeware?

Do tworzenia "realistycznego" od podstawy to tylko do głowy przychodzi mi FaceGen Modeller, freeware jest do pobrania ze strony producenta (w jakim zakresie wersja free jest okrojona niestety nie wiem - korzystałem z wersji pełnej dołączonej jako "widget" do Maya)

A do bardziej zabawowego (tj. mniej wymagającego) może wystarczy jakieś oprogramowanie do morphowania twarzy (tj. zdjęć) np. Abrosoftu (z tego co pamiętam producent na stronie ma freeware/demo)

Zaznaczam że piszę z głowy, od ponad roku czynnie się tym nie zajmuje a i temat wraz z opisem tego co potrzeba pozostawia wiele do życzenia ;)

Siemka, znacie może jakieś generatory postaci (a dokładnie twarzy) na internecie? Głównie żeby był rozbudowany, i by była bardzo dobra grafika, chociażby na poziomie GW2.