Krem nawilżający

Szybkie pytanie.

Tania ziaja, czy trochę droższa nivea? Pomóżcie ludzie, bo to trudny wybór.

Zależy jaką masz cerę, Nivea jest tłustym kremem i jeśli masz tłustą cerę to odradzam.

Mam cerę normalną, może minimalnie bardziej suchą, niż być powinna.

Prawdziwy mężczyzna nie stosuje niczego więcej poza swoim potem do skóry oraz goli się sierpem. Ja tak robię i polecam.

Bierz Nivea to chyba najlepszy krem nawilżający jaki kiedykolwiek powstał, ten niebieski krążek nie jest nie wiadomo jak drogi i starcza spokojnie na dłuuugo.

Skoro masz cerę normalną, to bierz Niveę.

Ja się podcieram fekaliami pod prysznicem i po 10 minutach spłukuje, cera jak pupa niemowlaka mówię wam

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Podobno sperma dobrze robi na cerę... (to nie żart).

warn_ico.png
Offtop
~Leman

God why ?....

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Ziaja z reguły jest delikatniejsza i wykorzystuje naturalne składniki. I would go with Ziaja if I were you.

Proste rozwiązania potrafią być skuteczne:)

i-bambino-oliwka-duza-butelka.jpg

Polecam, świetnie nawilża odpowiednie miejsca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nivea krem to jest prawie w każdym domu i nic więcej na pewno nie potrzeba. Chyba że jesteś panienką.

Jak jesteś już dojrzałym facetem i nie masz pryszczy a golenie się to Twoja codzienność to polecam Pat & Pub Men, zrobiony jest z naturalnych składników, dzięki czemu nie podrażnia, w dodatku świetnie koi podrażnienia po goleniu i nawilża. Niestety w Polsce świadomość mężczyzn co do swojego wyglądu nadal jest daleko w tyle jeżeli chodzi o zachód, przez co nasz rynek jest jeszcze słabo rozwinięty a ceny takich preparatów to około 80 zł za 50 ml, ale jeżeli nie chcesz na starość wyglądać jak dziad to trzeba płacić :).

Rownie dobrze moglo tu chodzic o krem do rak (ziaja kozie mleko <3). Smarowanie dojrzewajacej cery niebieska nivea to proszenie sie o klopoty - jest mega tlusta. Ziaja ma serie yego z ktorej moj facet chwali sobie od dawna zel po goleniu. Pewnie warto kremik nawilzajacy sprobowac.

ceny takich preparatów to około 80 zł za 50 ml, ale jeżeli nie chcesz na starość wyglądać jak dziad to trzeba płacić .

Tak, bo czym droższe tym lepsze. Przestań już siać taką propagandę, ok?

Szybkie pytanie.

Tania ziaja, czy trochę droższa nivea? Pomóżcie ludzie, bo to trudny wybór.