Zainstalowalem Kritike, Zrobilem konto i niby powinno wszystko dzialac. Update zrobiony wiec odpalam gre. Leci intro i nagle to
Niemoglem zrobic ss'a iz pokazuje mi tylko pulpit. Moze jakis zaznajomiony z językiem zupkarzy sobie poradzi.
Kritika CN i... Cos?
To nie jest przypadkiem ip block ? Nie jestem Pewny ale polecam ci pobrać na telefon aplikacje screen reader /translator ;P
Z tego co pamiętam, któraś Kritika miała właśnie IP Block. Nie jestem tylko pewien czy to była JP czy CN, ale ja nie jestem pewien czy w ogóle wersja JP istnieje więc wiesz
Masz racje. Kritika ma IP blocka, lecz jak wspomniales JP. Po sprawdzeniu prezz Proxyfiera wywala ten sam błąd. Głupotą byłoby dawac ip block na jedna gre, iz B&S tez jest od nich i dziala elegancko.
Tutaj cos znalazlem. http://jf.qq.com/webplat/info/news_version3/2075/2091/5020/m3489/201403/252082.shtml
Niestety z translatora zrozumialem tyle, ze 27 była konserwacja serwerow. Napisali tez, ze cos ma byc od 27mar do 02kw, ale niewiem czy to event czy kolejna konserwacja. Jak odpalam launcher to serwer sie pali na niebiesko(czyli niby dziala bo w przeciwnym razie swiecil by na szaro).
@Edit. na stronie pod czerwonym buttonem jest napisane Activate CD key. I chyba w tym mój problem, iz go nieposiadam. Dziwne bo jak sie loguje w launcherze to serwer widac normalnie
Info potwiedzone. Bez klucza niema gry(Ten z kodu kreskowego vifona tez niedziala;/) . Giveawayow niema. Jak ktos wie jak ów klucz dostac to proszę o kontakt. Temat chyba do wywalenia bedzie.