Kritika JP. Nareszcie!

Witam. Po wielu miesiacach szukania sposobu na zagranie czy to na wersji JP cz CH wkoncu udalo mi sie odpalic gre.
Pomogl mi w tym pewien brazylijczyk i jego poradnik https://www.youtube.com/watch?v=3ZexclPWuoQ
Jesli jest ktos chetny to zapraszam do popykania ;).
30454716348045429904.jpg

Grałem w to na komórce i szczerze byłem zasmucony, że nie ma wersji EU bądź globalnej. Jak będę miał czas to pokombinuję.

Jak wygląda ping? Czy sporo jest anglojęzycznych graczy?

170-200. Da sie w miare grac. W miescie widzialem kogos bez niku pisanego hirakaną, wiec moze to angol ;)

VPN potrzeby tylko do logownia/uruchamianiu launchera przez stronę czy do gry też?

Do grania tez, lecz Mozna trafic na naprawde dobry vpn. PS. Przy update(10 sekund po uruchomieniu) mozemy wyłączyc vpn aby pobieralo sie szybciej. Co jakis czas dostanie freeza gdzie trzeba zresetowac launcer(postep pobierania zostanie zachowany). Zastanawia mnie system staminy. U chinoli jest limit staminy jak i godzin czasu jesli niemasz w pelni aktywanego konta (nr telefonu albo id).

Trochę szkoda, a próbowałeś odłączyć VPN i grać bez niego?
W każdym bądź razie ściągam, warto zobaczyć co twórcy Lunii wymyślili :P.

Oczywiscie. Sprawdzalem i DC wywala. Dobije 15lv. Sprawdze subklase i koncze gre.
Ok. Wbilem 15lv i wybralem subklase (Samurai)
Stamina odnawia sie o polnocy. Brak blokady rodzicielskiej
Spotkalem francuza i angola. Podobno gra sporo ludzi z poza japonii. Znalazlem dobry vpn gdzie lagow niema wcale.

Wbiłem 17 i gram dalej :) nick Roujo.
W tej grze nie ma chyba staminy. To musi być jakiś boost czy coś takiego, bo zjechałem do 0 i normalnie mogę robić dungi.

@edit:
To jednak jest stamina. Dziwna sprawa, zrobiłem około 10 instancji mając 0 staminy.

Ja bede dopiero jutro kombinował.

https://www.youtube.com/watch?v=QHYsxyb6v_Y Wstawiam angielski poradnik dla ludzi, którzy się w tym podanym wyżej trochę zagubili.

Jeszcze bym chciał się spytać o jedno. Czy ciężko zrozumieć o co w danym queście chodzi? W sensie czy widząc krzaczki będę wiedział gdzie iść i coś wykonać, czy pozostaje tylko grind na wejściówkach?

Jakby ktos mial problem to pisac smialo. Ja sie zarejestrowalem w niecala minute. Najgorsza jest tu craptcha jesli ktos nie zna hirakany.

Wbiłem 17 i gram dalej nick Roujo.W tej grze nie ma chyba staminy. To musi być jakiś boost czy coś takiego, bo zjechałem do 0 i normalnie mogę robić dungi.@edit:To jednak jest stamina. Dziwna sprawa, zrobiłem około 10 instancji mając 0 staminy.

Tez tak mialem ale do czasu. Wbije po polnocy jak odnowia stamke.

ru5e1hR.png

Right+Click.png

Niestety ale statow jeszcze nie znalazlem a bardzo by sie przydaly.

mod_ico.png
Posty można edytować.

~Leman

Ja bede dopiero jutro kombinował.https://www.youtube.com/watch?v=QHYsxyb6v_Y Wstawiam angielski poradnik dla ludzi, którzy się w tym podanym wyżej trochę zagubili.Jeszcze bym chciał się spytać o jedno. Czy ciężko zrozumieć o co w danym queście chodzi? W sensie czy widząc krzaczki będę wiedział gdzie iść i coś wykonać, czy pozostaje tylko grind na wejściówkach?

Nie ma problemu z questami, na mapce wyboru pokazuje Ci jakie questy są w danej planszy. Dodatkowo po wejściu do dungeona, na minimapie widać znaki zapytania.

W zielonych Questach musisz zebrac surowce do craftingu(Sruby, krysztaly itd).

Ok znalazlem cos nowego. Starajcie sie grac na dedykowanych channelach(w zaleznosci od lvela). Dostaje sie tam lekki exp bonus za instancje.

Możnaby jakąś gildie zrobić jakby się jeszcze troche osób zebrało :P

Jesli bedzie spora grupa ludzi to tak. Dla 3-4 osob nieoplaca sie nic robic.

A i jakby co nick: Esdeath dopiero 10 lvl ale przyjemnie sie gra :D

Masz jakies Teesiwo?.
Jednak stamina odnawia sie o 23.

Niestety nie mam tsa wlasnego, moze zalatwie, albo skajp czy inny komunikator;p

Witam. Po wielu miesiacach szukania sposobu na zagranie czy to na wersji JP cz CH wkoncu udalo mi sie odpalic gre.
Pomogl mi w tym pewien brazylijczyk i jego poradnik https://www.youtube.com/watch?v=3ZexclPWuoQ
Jesli jest ktos chetny to zapraszam do popykania ;).
30454716348045429904.jpg