Kritika

Szukam pozytywnych ludzi do Kritika najlepiej 18+ ale nie jest to wymagane ,ts pewnie się jakiś znajdzie w grupie zawsze raźniej także jak ktoś ma zamiar grać to zapraszam :)

Godziny ustalimy jak zbierze się przynajmniej 3-4 ludzi nie jestem pewien ile max w party jest bo na razie grałem Solo Scyther 21 lvl :) ale chcę zacząć inną klasą od zera

Mam burst breakera na 25lv i moge pograc wieczorem(po 21). Zapraszam do angielskiej gildii Invictus ;)

Jak z pingiem?

Teraz jestem na lapie u tesciow i slabego mam tam neta, wiec pare h mi zajmie sciaganie. Leci po 180kilo, a powinno po 1mb...

Lagów prawie w ogóle nie ma czasem się zdarzy jakiś ale jest to rzadkość ping jest dobry

a co do tego by dzis pograć na Scyther to raczej właśnie nie bo mam resztkę fatygi i nie wiem czy warto odnawiać potami^^

Fatyga resetuje sie o 1 w nocy ale zawsze mozna zrobic nowa postac. Ps wykupiles vipa?

Jak komus nie chce sie meczyc z starym downloaderm. Goscie z PP dali nowy: http://download.asiasoftsea.com/PlayparkDownloader_v0.3.6.1.msi

Ja pobralem starym ale sprawdzilem tez ten i tu byla maxymalna predkosc ;)

To akurat wiem że się resetuje a;e grałem prawie do 12 rano od 1 w nocy więc :D i tak wykupiłem Suba :)

Planuje wbic 50 do konca bety aby sprawdzic Awaking burst breakera, Zerka byl kozacki ale na tajwanie bylo sporo problemow z questami wiec przestalem tam grac ;)

Także jeśli chcemy grać to warto znaleźć jakiegoś ts'a :)

TS: 192.166.219.222 wszystkich zaintersowanych zapraszam na Kanał Kritika haslo to kritika12

Szukam pozytywnych ludzi do Kritika najlepiej 18+ ale nie jest to wymagane ,ts pewnie się jakiś znajdzie w grupie zawsze raźniej także jak ktoś ma zamiar grać to zapraszam :)

Godziny ustalimy jak zbierze się przynajmniej 3-4 ludzi nie jestem pewien ile max w party jest bo na razie grałem Solo Scyther 21 lvl :) ale chcę zacząć inną klasą od zera