Król

siema, jestem bylym graczem sunwella, czy pomozecia lamerowi wrocic do gry? na sunwellu gralem warlockiem i udalo mi sie dostac do gildi ktora zabila licha na low 10tce, mam watpliwosci czy wracac do wow. jednym problemem jest moja narzeczona, nie cierpi mojego gameingowania. ale kocham wowa, i dla tego szukam gidii ktora po maks lvl nie bedzie sie spinala ze wolno sie ubieram itd. taktyki na bossy lapie szybko itp itd help pliss

Robilem co moglem, reszta ekipy zawodzila, nie mowie ze ja zle nie dzialalem ale nikt nigdy na mnie sie nie skrzyl

P.S przepraszam za błędy ort.

Wrócić gdzie, zrobić co? Chcesz zacząć grać na globalu? Myślę że skoro masz narzeczoną to chyba masz też i pracę i jesteś w stanie opłacać abonament.

Czego oczekujesz, bo piszesz tak chaotycznie że nie idzie dojść?

na globalu na pewno znajdziesz ekipę do gry...ogólnie ostatnio dość często są tak zwane weekendowe grupy raidowe...co do tego czy masz wracać czy nie to ty musisz podjąć tą decyzje a nie że ktoś będzie za ciebie to robił. Co do narzeczonej bardziej wydaje mi się że pewnie za dużo grasz stąd się czepia twojego gamingowania polecam zredukować godzinki grania albo zmienić narzeczoną jak bez gier nie potrafisz wytrzymać :P

siema, jestem bylym graczem sunwella, czy pomozecia lamerowi wrocic do gry? na sunwellu gralem warlockiem i udalo mi sie dostac do gildi ktora zabila licha na low 10tce, mam watpliwosci czy wracac do wow. jednym problemem jest moja narzeczona, nie cierpi mojego gameingowania. ale kocham wowa, i dla tego szukam gidii ktora po maks lvl nie bedzie sie spinala ze wolno sie ubieram itd. taktyki na bossy lapie szybko itp itd help pliss

Robilem co moglem, reszta ekipy zawodzila, nie mowie ze ja zle nie dzialalem ale nikt nigdy na mnie sie nie skrzyl