Krople do oczu

Witajcie!

Mam pytanie do ludzi "w temacie". Otóż, czy stosowaliście kiedyś krople do oczu i uszu Dicortineff po paleniu szuwaksu? Macie jakieś opinie na temat tego produktu? Czy działa on na te przekrwione oczy?

;)

Po co ci te kroply masz 12 lat ? przciez nikt ci w oczy nie patrzy czy sa przekriowne...bylejakie krople do oczu pomagaj

Najlepsze na to są krople Betadrin :P Ale one są chyba tylko na receptę :P

Ja używam kropli starazolin na przekrwione oczy i pomagają.

Dicortinnef zawiera steryd,antybiotyk i subs. przeciwgrzybiczą, jak ma Ci to pomów na przekrwione oczy? ;)

Nie wiem, nie jestem farmakologiem ; ) Ale czy w ogóle by to coś dało na te "haj'owe" oczy :D

Nie wiem, nie jestem farmakologiem ; ) Ale czy w ogóle by to coś dało na te "haj'owe" oczy

Są krople, które pomagają na przekrwione oczy, ale nie zwiększą Ci spojówek. Po magicznej substancji o której powiadasz, zmniejsza się wielkość spojówki (czy rogówki, nie pamiętam) i z tego co mi wiadomo, to nie ma takich kropli, które z tym 'walczą'.

Tutaj nie chodzi mi o te spojówki i ciężkie powieki bo wiem, że na nic zda się to :D Wystarczy, żeby nie były takie "suche" oczodoły i mocno przekrwione oczy (takie wręcz demoniczne oczy), w d*pie z kształtem ;)

idziesz do apteki i prosisz ekspedientkę o kroplę na przekrwione oczy.

Trochę offtop nam się tutaj zrobił :D Nie no, skoro te krople są złe to kupię jakieś inne, na hyper'real'u jest topic o najlepszych kroplach ale nie było tych dlatego zapytałem. Wszystkim dziękuję za opinię.

Topic do zamknięcia ; )

Zwykłe krople do oczu pomagają -.- bylejakie np. Visacsinum.

Osobiście nie polecam używać kropli do oczu bo po co? 1-2h i oczy masz już normalne (nie zakrwione), potem tylko za***ane ^^.

krople są o tyle dobre, że odświeżają oczy, polecam bardzo dla tych, którzy siedzą dużo przy komputerze lub czytają, no i dla tych co soczewki noszą.

Temat został zamknięty. Powód: Temat wyczerpany.

Witajcie!

Mam pytanie do ludzi "w temacie". Otóż, czy stosowaliście kiedyś krople do oczu i uszu Dicortineff po paleniu szuwaksu? Macie jakieś opinie na temat tego produktu? Czy działa on na te przekrwione oczy?

;)