Witajcie!
Mam pytanie do ludzi "w temacie". Otóż, czy stosowaliście kiedyś krople do oczu i uszu Dicortineff po paleniu szuwaksu? Macie jakieś opinie na temat tego produktu? Czy działa on na te przekrwione oczy?
Witajcie!
Mam pytanie do ludzi "w temacie". Otóż, czy stosowaliście kiedyś krople do oczu i uszu Dicortineff po paleniu szuwaksu? Macie jakieś opinie na temat tego produktu? Czy działa on na te przekrwione oczy?
Po co ci te kroply masz 12 lat ? przciez nikt ci w oczy nie patrzy czy sa przekriowne...bylejakie krople do oczu pomagaj
Najlepsze na to są krople Betadrin Ale one są chyba tylko na receptę
Ja używam kropli starazolin na przekrwione oczy i pomagają.
Dicortinnef zawiera steryd,antybiotyk i subs. przeciwgrzybiczą, jak ma Ci to pomów na przekrwione oczy?
Nie wiem, nie jestem farmakologiem ; ) Ale czy w ogóle by to coś dało na te "haj'owe" oczy
Nie wiem, nie jestem farmakologiem ; ) Ale czy w ogóle by to coś dało na te "haj'owe" oczy
Są krople, które pomagają na przekrwione oczy, ale nie zwiększą Ci spojówek. Po magicznej substancji o której powiadasz, zmniejsza się wielkość spojówki (czy rogówki, nie pamiętam) i z tego co mi wiadomo, to nie ma takich kropli, które z tym 'walczą'.
Tutaj nie chodzi mi o te spojówki i ciężkie powieki bo wiem, że na nic zda się to Wystarczy, żeby nie były takie "suche" oczodoły i mocno przekrwione oczy (takie wręcz demoniczne oczy), w d*pie z kształtem
idziesz do apteki i prosisz ekspedientkę o kroplę na przekrwione oczy.
Trochę offtop nam się tutaj zrobił Nie no, skoro te krople są złe to kupię jakieś inne, na hyper'real'u jest topic o najlepszych kroplach ale nie było tych dlatego zapytałem. Wszystkim dziękuję za opinię.
Topic do zamknięcia ; )
Zwykłe krople do oczu pomagają -.- bylejakie np. Visacsinum.
Osobiście nie polecam używać kropli do oczu bo po co? 1-2h i oczy masz już normalne (nie zakrwione), potem tylko za***ane ^^.
krople są o tyle dobre, że odświeżają oczy, polecam bardzo dla tych, którzy siedzą dużo przy komputerze lub czytają, no i dla tych co soczewki noszą.
Temat został zamknięty. Powód: Temat wyczerpany.
Witajcie!