Krvavy pojedynek[BLOODY SERIES]

Jestem zdeterminowany do zakupu RATa ze stajenki Bloody. Mam ok.65zł- nie szukam pogromcy byłego deathaddera, który padł po 3,5 roku około. Ogólnie chcę zakupić zestaw za +/- 70 zł mysz i podkładka nostromo/x7. Teraz pytanko, a nawet 2.

Po 1: Jakie poszczególne Vki mają bebechy bo v2 nie ma tego samego co v7(no nie?^^).

Po 2: Jaki V jest najbardziej ergonomiczny podoba mi się v4, v5 i v7(najbardziej profilowana)

Przed Razorkiem miałem oscara x7 x710 i jego profil baaaardzo mi odpowiadał więc szukam bloody jak najbardziej podobne(z małymi ulepszeniami może być).

Gram tylko LoL, CS: GO raz na miecha itp.

Mysz trzymam takim pół palm gripem(środkowa część dłoni, te poduszeczki nie dotykają raczej mychy).

Szukam czegoś lekkiego(wiem, że wszystkie ważą 144g., chodzi o budowę), w miarę niezawodnego, cichego i poręcznie-wygodnego.

Czekam na wasze opinnie, zależy mi również na tych od (nie)szczęśliwych posiadaczy.

Z góry dzięki!

Ja posiadam bloody v7 już jakiś rok, jest lekka, cicha i dobrze mi na niej leży dłoń, nie ma żadnych problemów przy celowaniu w fpsach, można regulować dpi są 3 opcje myszki - 1 klikniecie, 2 i 3 za 1 kliknięciem ( co prawda nigdy tego nie użyłem). Fajny jest też kabel, który raczej nie prędko się urwie, bo jest taki jakie ma żelazko. xD

Kolejny temat o bloody... a ja znowu się powtórze.

One są do kitu (te V'ki)!

Kto twierdzi inaczej nie miał porządnej myszki tylko marketowy szmelc.

Po deathadderze mam przejściowo esperanze do laptopa od mamy(^^), a różnicy w precyzji nie widzę zbyt wielkiej, a te Vki naprawdę wyglądają na wygodne i miłe w dotyku. Jeżeli w tej cenie(ok. 65zł) jest faktycznie coś bijącego na głowe bloody+ podkładkę to niech mnie ktoś oświeci.

Mam też jedno pytanie:

CZY LEPIEJ BĘDZIE SIĘ SPRAWOWAŁA BLOODKA Z PODKŁADKĄ NOSTROMO/X7 CZY OSCAR/COŚ Z AVAGO 9500 DO 75ZŁ BEZ PODKŁADKI BO MI FUNDUSZY BRAKNIE...

Bez podkładki nawet nie graj, ja kupiłem i była gratisowo ta z nostromo. :)

@Xardunek Po cholerę mam kupować myszkę za 300 złoty, jeśli ta za 65 świetnie się sprawuje? Co, inaczej się nią jeździ? Myszka ma wygodnie siedzieć w łapie i być precyzyjna co bloody v7 posiada. Ot zwykłe pieprzenie.

Też mi się tak wydaje, myślę, że to jest tak jak z PCtami za 8k- co z tego, że Cryssis najnowszy na 140 FPS jak człowiekowi nie robi różnicy od około stabilnych 45-50 do 60... Co do myszki na pewno ją kupuję tylko do domu wrócę. (V7 szczególnie fajna przez metalowe ślizgacze nie do zdarcia na podkładce :)

@Ksarou masz like'a x2, bardzo pomogłe- potrzebowałem opinii kogoś kto ją ma, dzieki, że Ci sie chciało :D

Nie ma sprawy, pozdrawiam. :)

Jestem zdeterminowany do zakupu RATa ze stajenki Bloody. Mam ok.65zł- nie szukam pogromcy byłego deathaddera, który padł po 3,5 roku około. Ogólnie chcę zakupić zestaw za +/- 70 zł mysz i podkładka nostromo/x7. Teraz pytanko, a nawet 2.

Po 1: Jakie poszczególne Vki mają bebechy bo v2 nie ma tego samego co v7(no nie?^^).

Po 2: Jaki V jest najbardziej ergonomiczny podoba mi się v4, v5 i v7(najbardziej profilowana)

Przed Razorkiem miałem oscara x7 x710 i jego profil baaaardzo mi odpowiadał więc szukam bloody jak najbardziej podobne(z małymi ulepszeniami może być).

Gram tylko LoL, CS: GO raz na miecha itp.

Mysz trzymam takim pół palm gripem(środkowa część dłoni, te poduszeczki nie dotykają raczej mychy).

Szukam czegoś lekkiego(wiem, że wszystkie ważą 144g., chodzi o budowę), w miarę niezawodnego, cichego i poręcznie-wygodnego.

Czekam na wasze opinnie, zależy mi również na tych od (nie)szczęśliwych posiadaczy.

Z góry dzięki!