Obiecuję, że tym newsem kończymy, przynajmniej na jakiś czas, ogrom wiadomości dotyczących Brick Force. Ale powodem nie jest Wasze znudzenie, a raczej to, co znajdziemy w tym 50-megabajtowym kliencie. A mamy tam niegrywalność, bugi i brak jakiegokolwiek poziomu trudności. Z resztą, to wszystko wypisałem poniżej. I jestem prawie pewien, że...
Krytycznych słów kilka o Brick Force. By guru
Uważam Guru, że oceniasz grę zbyt surowo. Dziwi mnie to, że podejmujesz się tak krytycznej recenzji gry podczas closed bety. Kto wie ile może się zmienić w kolejnych etapach. Od początku było wiadomo jakiego typu będzie to gra i że rozgrywka będzie nastawiona na fun. Od dawien dawna wiadomo było, że głowy naszych bohaterów będą wielkie więc nie wiem skąd twoje zaskoczenie, że łatwo strzelić headshota. Kolejna sprawa: na tą chwile serwery są na tyle zlagowane, że krytykowanie sposobu strzelania: "Raz, możemy bezczelnie biegać wokół przeciwnika, unikając ostrzału, jednak nie narażając się tym samym na spadek celności pocisków." jest nie na miejscu. Dlaczego? To proste, raz mamy cholerne lagi a dwa to jest wersja beta więc sporo może się zmienić. Ja osobiście odbieram tą grę optymistycznie i poczekam na wersje finalna aby móc ocenić rzetelnie grę. Pomimo tego, że sam nagrałem video recenzje o Brick Force to powstrzymałem się od jakieś większej krytyki, ponieważ wszyscy byliśmy chyba przygotowani na to, że problemy większe i mniejsze mogą występować.
Pozdrawiam I nie skreślaj tak szybko gry bo kto wie co nam Infernum jeszcze pokaże.
Obiecuję, że tym newsem kończymy, przynajmniej na jakiś czas, ogrom wiadomości dotyczących Brick Force. Ale powodem nie jest Wasze znudzenie, a raczej to, co znajdziemy w tym 50-megabajtowym kliencie. A mamy tam niegrywalność, bugi i brak jakiegokolwiek poziomu trudności. Z resztą, to wszystko wypisałem poniżej. I jestem prawie pewien, że...