KSer

Gram często Teemo i przeciwnicy giną przez grzybki. Potem spam na mnie : NOOB!!!!!!!!KSER!!!!!!!!!!".

Czy tylko mi się zdarzają takie sytuacje?

Heh, i przez to zakladasz temat? Litosci...

No ale zeby nie bylo off-tope: Zalezy jak lezy, jesli wrog juz zdolal uciec z reszta sil, a goniacy go wrocil go bazy, to jak ten pierwszy wpadnie w grzyba, to moim zdaniem to nie jest ks ;) Happy?

Jeśli tego grzybka podstawiłeś gdy przeciwnik padał, a twój sojusznik go dobijał to tak. Jeśli był postawiony w krzakach i sobie grzecznie rósł to nie widzę powodu, by wyzywać Cię od noobów czy kserów.

jezeli grasz na europie, to takie rzeczy sie zdarzaja :P

na EUNE to jest normalne, ZA KAZDYM RAZEM gdy kogos zabijesz w teamfight'cie / z kims, od razu pelno gadek "NOOB KS REPORT" itd. -.-

tak gadaja tylko niedorozwiniete noby, lepiej jest jesli ktos ci dobije nawet gdy ty zjechales mu spora czesc hp. dlaczego? bo ty dostajesz 175 golda czyli tylko 125 mniej, a on dostaje dodatkowe 300 czyli znacznie lepiej dla teamu

btw. Fichetta, ile ty masz lat tak naprawdę? z 8-10? Albo jaranie wypaliło ci mozg ;d

co widze jakis twoj post, to dowalasz takie rzeczy ze tylko mega facepalm pomaga :D

bez urazy, to tylko moje spostrzezenie

Temat bezsensu, wedle mej skromnej osoby...

No ale, co tu zrobić odpowiedzieć / doradzić trzeba...

A więc chłopie, powiem Ci, nie zwracaj uwagi na to co piszą ...

Wbij 30lv, złóż Team wraz z kolegami z klasy i skończą się tego typu docinki na czacie.

Tyle i "kropka" .

/ Topic bez sensu, nadaję się do zamknięcia.

Skoro taki bez sensu to po co na niego odpowiadasz?

Abyś mógł spokojnie zasnąć, za niespełna 2 godziny, z myślą, że ktoś ci odpowiedział...

/ Teraz, to robisz tutaj offtop.

Ja jak dołączam sie do dobijania kolesia i zjedziemy mu np. we 2 prawie całe HP to nie raz zdażało się, że koleś uciekał z 30 hp, bo nie chciałem właśnie KS'ować.

Kończyło sie smiechem :D

Tak szczerze to nie rozumiem bólu ludzi w sprawie " pseudo ks ". Lepiej zabic niz byc zabitym.

Nie zwracajcie na to poprostu uwagi, robcie do was nalezy.

/ Przepraszam za "ortografie", pisze na notebook`u, z angielska klawiatura : }

Gram często Teemo i przeciwnicy giną przez grzybki. Potem spam na mnie : NOOB!!!!!!!!KSER!!!!!!!!!!".

Czy tylko mi się zdarzają takie sytuacje?