Gram często Teemo i przeciwnicy giną przez grzybki. Potem spam na mnie : NOOB!!!!!!!!KSER!!!!!!!!!!".
Czy tylko mi się zdarzają takie sytuacje?
Gram często Teemo i przeciwnicy giną przez grzybki. Potem spam na mnie : NOOB!!!!!!!!KSER!!!!!!!!!!".
Heh, i przez to zakladasz temat? Litosci...
No ale zeby nie bylo off-tope: Zalezy jak lezy, jesli wrog juz zdolal uciec z reszta sil, a goniacy go wrocil go bazy, to jak ten pierwszy wpadnie w grzyba, to moim zdaniem to nie jest ks Happy?
Jeśli tego grzybka podstawiłeś gdy przeciwnik padał, a twój sojusznik go dobijał to tak. Jeśli był postawiony w krzakach i sobie grzecznie rósł to nie widzę powodu, by wyzywać Cię od noobów czy kserów.
jezeli grasz na europie, to takie rzeczy sie zdarzaja
na EUNE to jest normalne, ZA KAZDYM RAZEM gdy kogos zabijesz w teamfight'cie / z kims, od razu pelno gadek "NOOB KS REPORT" itd. -.-
tak gadaja tylko niedorozwiniete noby, lepiej jest jesli ktos ci dobije nawet gdy ty zjechales mu spora czesc hp. dlaczego? bo ty dostajesz 175 golda czyli tylko 125 mniej, a on dostaje dodatkowe 300 czyli znacznie lepiej dla teamu
btw. Fichetta, ile ty masz lat tak naprawdę? z 8-10? Albo jaranie wypaliło ci mozg ;d
co widze jakis twoj post, to dowalasz takie rzeczy ze tylko mega facepalm pomaga
bez urazy, to tylko moje spostrzezenie
Temat bezsensu, wedle mej skromnej osoby...
No ale, co tu zrobić odpowiedzieć / doradzić trzeba...
A więc chłopie, powiem Ci, nie zwracaj uwagi na to co piszą ...
Wbij 30lv, złóż Team wraz z kolegami z klasy i skończą się tego typu docinki na czacie.
Tyle i "kropka" .
/ Topic bez sensu, nadaję się do zamknięcia.
Skoro taki bez sensu to po co na niego odpowiadasz?
Abyś mógł spokojnie zasnąć, za niespełna 2 godziny, z myślą, że ktoś ci odpowiedział...
/ Teraz, to robisz tutaj offtop.
Ja jak dołączam sie do dobijania kolesia i zjedziemy mu np. we 2 prawie całe HP to nie raz zdażało się, że koleś uciekał z 30 hp, bo nie chciałem właśnie KS'ować.
Kończyło sie smiechem
Tak szczerze to nie rozumiem bólu ludzi w sprawie " pseudo ks ". Lepiej zabic niz byc zabitym.
Nie zwracajcie na to poprostu uwagi, robcie do was nalezy.
/ Przepraszam za "ortografie", pisze na notebook`u, z angielska klawiatura : }