Witam, w tym temacie możecie podać książki o samorozwoju motywacji, które na was jakoś zadziałały. Jak dla mnie obowiązującą lekturą z tego typu literatury jest :
- " Potęga podświadomości " Autor : Joseph Murphy
Witam, w tym temacie możecie podać książki o samorozwoju motywacji, które na was jakoś zadziałały. Jak dla mnie obowiązującą lekturą z tego typu literatury jest :
To są prawdopodobnie najlepsi Autorzy tych tematów :
Jim rohn
Anthony robbins
Zig Ziglar
Brian Tracy
Anthony Robbins napisal swietna ksiazke "Jak obudzic w sobie olbrzyma". Mam ja na telefonie i jak bede mial czas, to ja pochlone, ale kazdy ja chwali.
Mozna ten wspomniec o ksiazkach na temat NLP np. "NLP w 21 dni". Ta przeczytalem i stwierdzam, ze jest bardzo fajna i zawiera przydatna wiedze. To tyle ode mnie
No a może coś od polskich twórców ja osobiście polecam Bartłomieja Popiela. Ja przeczytałem jego " Zrobię to dzisiaj! " bardzo krótka jak na tego typu książki, mimo to bogata w treść.
Ja ci polecam Nick Vujicic "dyrektor Life Without Limbs''. Nie będę ci opisywał samej książki ale jest mocno motywująca.
Odświeżam. Na soutboxie pisali, że wolno o ile temat otwarty
Polecam "Prawa sukcesu" Napoleona Hilla, wszystkie cztery części. Jest to ogromna składnica bezcennych informacji.
Zwiadowcy,wszystkie 12 części i 13 co ma wyjść XD
Techniki zapamiętywania od Borala.
Jak uważasz czy każdy z nas ma szansę na sukces mając kilka pomysłów chęć do działania oraz dostęp do internetu? Zastanawiałem się nad tym i doszedłem że, jest to możliwe. Wystarczy właściwa motywacja i trochę wytrwałości i wiary.
Jon Kabat-Zinn Życie piękna katastrofa.
Charakter i sukces. Jak osiągnąć trwałe szczęście i powodzenie w życiu. Niesamowita książka, często do niej wracam. Polecam bo naprawdę warto.
Polecam “Oskarżam arcyksięcia Rudolfa” mnie bardzo zainteresowała…to temat nie całkiem jasnej sprawy śmierci jedynego syna Franciszka Józefa lub "Dzieje pięknej bitynki"nawet jak ktoś nie lubi historii -tez godne polecenia
Z wartościowych ksiażek naukowych mogę jeszcze polecić Anatomię Bochenka, warto jest mieć w biblioteczce.
Technika Uwalniania
Chyba zależy w jakiej tematyce chcesz sie rozwijać bo jest tego sporo czy to zycie oosbiste czy zawodowe czu finanse czy emocje zdrowie itp “Nie zaczęło się od Ciebie” warta uwagi kody podświadomości Pawlikowskiej. Myśl pytaniami. Bogaty ojciec biedny ojciec, atomowe nawyki, czego ginekolog Ci nie powie lub radości z kobiecości czułość poradnik pozytywnego egoizmu, Bóg nigdy nie mruga lub któraś z książek tej autorki w każdej można znaleźć coś dla siebie, mogłabym wymienić dużo więcej ale nie wiem czego szukasz dokładniej
Jak już lubisz potęgi to polecam “potęga teraźniejszości” - bardziej samorozwój duchowy niż motywacyjna książka, oprócz tego polecam “Psychologia pieniędzy”