Kto chce kto chce zapro do Gw2?!

Jeżeli ktoś by miał zbędny kluczyk to poproszę bo chce sprawdzić czy na moim kompie pójdzię gw2 xD

Jako, że na chwilę obecną mam 1 wolne zaproszenie to kto mi napisze na pw (przyzwoitym językiem) prośbę, temu je wyślę.

@Zax, Witam, mam małą prośbę. Chciałbym abyś wspomógł mnie jednym zaproszeniem na email: czwiktor@gmail.com lub VictorCze@gmail.com . Prosze o klucz ponieważ chcę kupić GW2, lecz najpierw wole się przekonać że warto. Z góry dziękuje, pozdrawiam! Pare osób miało mi wysłać ale jakoś do tej pory nie dostałem odp.

Jasne, wysłałem ci zaproszenie na adres - czwiktor@gmail.com, miłej gry ci życzę :)

Pozdrawiam

Dziekuje bardzo!

PS: Aktywuje mi konto dopiero jutro?? Bo dziś pisze że potrzebuje tego klucza a jak próbuje 2 raz wbić to daje mi że już został użyty.

może masz już przypisany, sprawdź czy możesz pobrać grę.

Mam jeszcze 1 wolne zaproszenie.

normalnie mi pobiera ale jak się zaloguje w donwloaderze to mi wyskakuje "You have not applied a retail serial code..." klikam ok i jedzie dalej.

PS: Jeśli mógłbyś to wyślij mi na ten drugi email, który podałem. Sory że Ci zawracam ...... ale na prawdę zależy mi żeby zagrać.

Mam już klucz dzięki :)

ok, to w takim razie ja mam jeszcze 1 klucz do wysłania nadal.

Kto chce kto chce? I dlaczego?