Kto chce kto chce zapro do Gw2?!

Kto chce kto chce? I dlaczego?

Ja chce. Bo chce zagrać w GW2

Ja bym prosil, bo chce przetestować grę z kumplem z bloku :D On już ma, tylko ja czekam na kogoś kto by mi mógł podarować key :D

kojack1994@hotmail.com

Ja bardzo proszę.Będę wdzięczny.Zawsze w to chciałem zagrać ale teraz ta gra nie jest już tak popularna jak kiedyś więc bałem się wydać kasę.Jeśli byś się już zgodził dać zaproszenie mój e-mail to abel125@o2.pl .

Ja chcę nigdy nie miałem szansy by zagrać teraz nadeszła okazja, miłoby było jakby ktoś wysłał, wnukson@o2.pl

ja bym poprosił jeśli jeszcze masz oczywiście chciałbym przetestować w końcu GW bo myślę nad kupnem tej gry a opinie są różne ,więc jeśli sam nie zagram to nie ma co kupować a po 2 tyg żałować że się wydało pieniądze :P

Ja chce, ale nie chce mi się ściągać gry, w którą i tak zagram tylko kilka dni.

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked

Ja chcę ponieważ(bardzo)chcę przetestować tak niesamowicie ocenianą, wspaniałą, przepiękną, kosmicznie użekającą, zajebiscością przesiąkniętą grę :)

EDYT!!

Ja już swoje dostałem :)

Second, mam nadzieje, że nie będziesz miał nic przeciwko jeżeli Ci nieco pomogę z chętnymi (nie ma sensu zakładać drugiego takiego samego tematu). 3 pierwsze osoby, które napiszą do mnie na skrzynkę dostaną zaproszenie :)

Podpinam się. Pierwsze 6 osób które napisze na PW, dostaje zaproszenia. (wystarczy sam e-mail)

Również będę mógł oddać zaproszenie. Ale muszę się dowiedzieć gdzie podać owego maila :P

Tez oddam pierwszej osobie ktora napisze do mnie na pw.

Ja sie dopisuje

No to kurfa jednak nie dostaniecie ;*

Jeżeli ktoś posiada i nie potrzebuje to poproszę ;) jeśli jest możliwość to 2, kolega ze stancji również chciałby spróbować. Z góry dziękuję ;]

jeżeli ktoś ma zapro to proszę na hesuto199810@wp.pl

Ja chcę, bo zastanawiam się nad zakupem, ale przed nim chciałbym ją wypróbować, czy jest warta wydawania tylu pieniędzy :P

Ja chcę, bo będę testować.

chętnie testne jak ktoś ma proszę słać na acekac93@gmail.com

Ja też z chęcią bym przygarnął jedno zaproszenie. Jedynkę przeszedłem całą (tak tak GW to to mmo które można przejść) Teraz na 2 niestety brak mi funduszy i czas oczekiwania na hajs z chęcią urozmaicił bym sobie grą na trialu