Kto chce kto chce? I dlaczego?
Kto chce kto chce zapro do Gw2?!
Ja chce. Bo chce zagrać w GW2
Ja bym prosil, bo chce przetestować grę z kumplem z bloku On już ma, tylko ja czekam na kogoś kto by mi mógł podarować key
kojack1994@hotmail.com
Ja bardzo proszę.Będę wdzięczny.Zawsze w to chciałem zagrać ale teraz ta gra nie jest już tak popularna jak kiedyś więc bałem się wydać kasę.Jeśli byś się już zgodził dać zaproszenie mój e-mail to abel125@o2.pl .
Ja chcę nigdy nie miałem szansy by zagrać teraz nadeszła okazja, miłoby było jakby ktoś wysłał, wnukson@o2.pl
ja bym poprosił jeśli jeszcze masz oczywiście chciałbym przetestować w końcu GW bo myślę nad kupnem tej gry a opinie są różne ,więc jeśli sam nie zagram to nie ma co kupować a po 2 tyg żałować że się wydało pieniądze
Ja chce, ale nie chce mi się ściągać gry, w którą i tak zagram tylko kilka dni.

Ja chcę ponieważ(bardzo)chcę przetestować tak niesamowicie ocenianą, wspaniałą, przepiękną, kosmicznie użekającą, zajebiscością przesiąkniętą grę
EDYT!!
Ja już swoje dostałem
Second, mam nadzieje, że nie będziesz miał nic przeciwko jeżeli Ci nieco pomogę z chętnymi (nie ma sensu zakładać drugiego takiego samego tematu). 3 pierwsze osoby, które napiszą do mnie na skrzynkę dostaną zaproszenie
Podpinam się. Pierwsze 6 osób które napisze na PW, dostaje zaproszenia. (wystarczy sam e-mail)
Również będę mógł oddać zaproszenie. Ale muszę się dowiedzieć gdzie podać owego maila
Tez oddam pierwszej osobie ktora napisze do mnie na pw.
Ja sie dopisuje
No to kurfa jednak nie dostaniecie ;*
Jeżeli ktoś posiada i nie potrzebuje to poproszę jeśli jest możliwość to 2, kolega ze stancji również chciałby spróbować. Z góry dziękuję ;]
jeżeli ktoś ma zapro to proszę na hesuto199810@wp.pl
Ja chcę, bo zastanawiam się nad zakupem, ale przed nim chciałbym ją wypróbować, czy jest warta wydawania tylu pieniędzy
Ja chcę, bo będę testować.
chętnie testne jak ktoś ma proszę słać na acekac93@gmail.com
Ja też z chęcią bym przygarnął jedno zaproszenie. Jedynkę przeszedłem całą (tak tak GW to to mmo które można przejść) Teraz na 2 niestety brak mi funduszy i czas oczekiwania na hajs z chęcią urozmaicił bym sobie grą na trialu