Kto lepszy?

Przypuszczalnie jest dwójka graczy :

1. Nie wyróżniający się ze statami 1/5.

2. I kamikadze-gwiazda 20/20.

U który z nich jest lepszy?

To jeszcze zależy od :

a) jakim championem grają

b ) ich CS'u

c) kupionych przez nich itemów

d) Statów reszty teamu.

e) ilości asyst

Ale ja się pytam na podstawie tylko tego.

Na podstawie tego nie da się odpowiedzieć , nie napisałeś asyst osoba mająca np 1/5/20 a osoba 20/20/3 to normalne , że ta 1 , ponieważ osoba nr 2 jest feederem , który w dodatku ksuje kille. Proste...

nr 1

Jeżeli tylko na tym mam się opierać to wybiorę nr.2.

Nie wiem czemu, ale kille przechodzą na rozmowność, "ja zabiłem tyle, a ty nic". Nie liczy się, że zdechł, tylko, że zabił.

Ja to mam swoj taki ubzdurany sposob np 1/5/0 5-1=4 4 - kille 20/20/0 20 - 20 = 0 killi :D i Tak oceniam ;D Wiem ze to jest nosense ale mi tam pasuje;d

Co do tematu :

Pan nr 1 :)

Po tych statach, które podałeś to oczywiście nr 2, może ma 20 dedów, ale bynajmniej zrobi coś na tf'ach w przeciwieństwie do pana 1/5, który nie bez powodu ma takie staty xD

Po tych statach, które podałeś to oczywiście nr 2, może ma 20 dedów, ale bynajmniej zrobi coś na tf'ach w przeciwieństwie do pana 1/5, który nie bez powodu ma takie staty xD

Bynajmniej coś zrobi? Proszę cię, nie korzystaj ze słów których znaczenie cię przerasta.

Wczoraj grałem Morde na newb koncie, po kilku walkach miałem staty 1/2/15 około z jakimś 100-150 CS (najwięcej w meczu). Potrafiłem grać równie dobrze i robić na tyle dużo w TFach co panowie z killami (m.in. Leona). Dość często zdarza mi się też gra Soną czy innym supportem tak, że wbijam 1/5/32 (tak na oko), a moja obecność potrafi odwrócić losy gry (ten ult...). Tak więc nie pierdziel że pierwszy gracz nic nie zrobi w TFach, bo prawda może być zgoła odmienna.

@Op: głupi temat. Po samych killach i deadach nie da się stwierdzić czy ktoś jest lepszy od kogoś innego. Pytanie a'la pewien gościu na low koncie, który starał się mi udowodnić że skoro w early zdobył kilka killi to nie potrzebuje lasthitować (bo po co CS, skoro ma kasę?)...

Odpowiedź jest prosta:

Gracz ze statami 20/20 nafeedował się, przez co reszta teamu nie ma pieniędzy, do tego jest na tyle trollem, że nie jest w stanie togo wykorzystać i przy okazji nafeedował team przeciwnika, dając bonus golda.

Skoro miał takie wysokie staty, to znaczy ze musiał być bardzo aktywny w umieraniu i zabijaniu od początku gry, oznacza to, ze nabił deady przed gracze ze statami 1/5.

Najsmutniejsze jest to, ze te wyborne trolle nie są świadome tego, że są trollami. :)

Ja majac staty 15/14 masterem zrobilem quadre w tf a takie staty mialem przez to ze dive tureta juz od 2 lvl xD

Ja już wole zawodnika z 1:5, i co z tego, że tamten ma 20 zabić, ale padł 20x. Jeżeli taki ad carry dostał połowę killi to gg...

Przypuszczalnie jest dwójka graczy :

1. Nie wyróżniający się ze statami 1/5.

2. I kamikadze-gwiazda 20/20.

U który z nich jest lepszy?