Ciao poszukuje osoby która ma troche czasu i chęci wprowadzic mnie w zasady i techniki gry starcraft II. Kiedys kiedys gralem w sc I lecz to było naprawdę sporo czasu i pamiętam tylko nazwę 3 ras;d (protosi, zergowie, terrani - nic więcej szczególnego).Byłbym wdzięczny:0 - mogę oddac konto do Path of exile bo mam jedno na zbyciu lecz wierzę ze pomoże ktoś bezinteresownie
Kto nauczy grac w starcrafta II
Co do uczenia sie gry - jezeli dobrze pamietam to jest liga dla poczatkujacych, tam znajdziesz ludzi na swoim poziomie.
Jezeli nie pomoze - sprobuj moze poogladac jakies streamy na team liquid albo poradniki na youtube. Mysle, ze ciezko bedzie ci znalezc tutaj kogos wystarczajaco dobrego, aby zostac nauczycielem tej gry.
W kazdym razie, powodzenia.
Up - chodzi o to ze jak bd mial pytanie ten ktos potrafiłby odpowiedziec odrazu....Nikt nie gra w sc II?!
@up
Dlatego sie scoutuje, zeby widziec czy koles zamierza zrobic jakis rush, czy nie, lol.
@topic
Jezeli chcesz pare wskazowek to mozesz odezwac sie na pma.
Ciao poszukuje osoby która ma troche czasu i chęci wprowadzic mnie w zasady i techniki gry starcraft II. Kiedys kiedys gralem w sc I lecz to było naprawdę sporo czasu i pamiętam tylko nazwę 3 ras;d (protosi, zergowie, terrani - nic więcej szczególnego).Byłbym wdzięczny:0 - mogę oddac konto do Path of exile bo mam jedno na zbyciu lecz wierzę ze pomoże ktoś bezinteresownie