Kto pierwszy ten lepszy

Witam,

Sprzątając pokój natknąłem się na kartę ze skórką dla Rammusa w wiadomej grze ( League Of Legend ) kartę tą dostałem na iem w katowicach. Nie mam pojęcia czy kod jeszcze działa, ale jestem pewny że sam go nie wykorzystałem gdyż udało mi się uwolnić od tej gry a na karcie nie ma żadnej daty ważności ^^.

Żeby dać szanse większej ilości osób edytuje ten post około 19 30 dnia dzisiejszego i napiszę go tutaj EU4Y7URGPFTRXU. Fajnie by było gdyby zwycięzca napisał w tym temacie.

Tak to jest jak się ogarnia zbyt rzadko swoje cztery kąty. Podobno kiedyś ktoś podczas takich porządków odnalazł wykradziony dysk z grą Half Life 3 i starego cygana z walizką... No ale ktoś powie, że HL3 wtedy by rozszedł się po necie i każdy by teraz to piracił i rezał, otóż nie. A dlaczego ? Nie wiem, ale cygana już wtedy nie było podobno.

Tak serio to fajna sprawa. Jak znajdziesz jakieś działające kody do Simsów 2 z dodatkami na origin, to PW. Thx.

NIEEEEEEEEEEEE, NIE ZDĄŻYŁEM. :(

Udało się! Dzięki modrzew, chciałeś aby zwycięzca napisał więc dodaje odpowiedź :)

hehe aż tak dużo nie znalazłem myślę żeby rozdać jeszcze 2 razy humblebundle ponieważ posiadam takowe do oddania ale jeszcze myślę jak je rozdać :)

Witam,Sprzątając pokój natknąłem się na kartę ze skórką dla Rammusa w wiadomej grze ( League Of Legend ) kartę tą dostałem na iem w katowicach. Nie mam pojęcia czy kod jeszcze działa, ale jestem pewny że sam go nie wykorzystałem gdyż udało mi się uwolnić od tej gry a na karcie nie ma żadnej daty ważności ^^.Żeby dać szanse większej ilości osób edytuje ten post około 19 30 dnia dzisiejszego i napiszę go tutaj EU4Y7URGPFTRXU. Fajnie by było gdyby zwycięzca napisał w tym temacie.
NIEEEEEEEEEEEE, NIE ZDĄŻYŁEM.

To chyba nie nasz szczęśliwiec :) Toż to tylko Rammus, nie przejmuj się. I tak nim nikt nie gra i nie potrafi. Są poza tym lepsi junglerzy, heh.

Patrze na zegar, 56,57 - telefon dzwoni, myślę, no k**wa mać, odświeżam robie, użyty. xD

Ale zawsze 1 skin do kolekcji więcej, wiesz, czasem nim zagram, to bym miał skina ;p

@ Sry, za post pod postem

Moje gratulacje !! :)

a można zapytać na co masz kody na humblebundle?

Z humblebundle do oddania mam Dead Space, burnout paradise, Crisis 2 , Dead Space 3, Medal Of honor i Mirror`s Edge` :)

Też robisz takie losowanie co było przed chwilą, czy jak ? xd

Jeszcze się okaże w jaki sposób je rozdam każdej gry mam 2 sztuki więc troszkę tego jest . Jak ktoś ma pomysł na fajny konkurs albo coś to pisać na pw :)

Witam,

Sprzątając pokój natknąłem się na kartę ze skórką dla Rammusa w wiadomej grze ( League Of Legend ) kartę tą dostałem na iem w katowicach. Nie mam pojęcia czy kod jeszcze działa, ale jestem pewny że sam go nie wykorzystałem gdyż udało mi się uwolnić od tej gry a na karcie nie ma żadnej daty ważności ^^.

Żeby dać szanse większej ilości osób edytuje ten post około 19 30 dnia dzisiejszego i napiszę go tutaj EU4Y7URGPFTRXU. Fajnie by było gdyby zwycięzca napisał w tym temacie.