Kto według was jest łatwiejszy

"Nie ma latwiejszych postaci albo trudniejszych sa tylko gracze nieogarnieci i ogarnieci"

Jak kolega wyzej. Nie ma postaci łatwych/trudnych. Zależy dużo od tego jaki typ postaci preferuje dany gracz. Nie ma także postaci Op.Ja wole Annie. I ją ci polece.

Annie jest OP . Tylko trzeba umieć nacelować miśkiem i mieć cc gotowego i padają jak chcą . . .

Oczywiście że na odwrót.

Annie jest dosyc latwo co 5 spell stun i castuje wszystkie spelle a karth ma tlyko ulti ktore dobija a reszta zalezy od skilla playera

BOŻE NAUCZCIE SIĘ JEDNEGO WSZYSCY: NIE MA LATWIEJSZYCH ANI TRUDNIEJSZYCH POSTACI. zrozumcie ze wszystko zalezy od tego kim kto i jak gra. Sęk w tym, aby znalezc swoj styl gry. Ja na przyklad preferuje AP. Dlatego też gram LB, Anivią, Kennenem itp. według mnie te postacie są proste , a wszystkie ad bijące z bliska to czarna magia bo nigdy nie wiem kiedy wejsc itd. Naprawde, te gadki są bez sensu, bo jedni bardziej ogarniają to a drudzy to, proste ? Proste. Ewentualnie mozesz spytać kim lepiej wam idzie gra..

Ehh... Co za ludzie. Są postaci prostse i trudniejsze. Wiesz czemu? Bo tworzą je ludzie. Idealny balans nie istnieje. I w ten sposób Annie jest dużo prostsza niż karthus. A cdr nie może być większy niż 40% - to tak a propos specjalisty u góry.

Bardzo łatwe to ogarnięcia są Annie, Ryze, Garen, Ashe i wiele innych postaci :)

Ostatnio mój kumpel stwierdził, że Annie się trudno gra, jest to postać tylko dla doświadczonych graczy, a "noobki" przy niej od razu wymiękają, bo nie dają rady grać takim papierem. Karthus za to jest banalny, łatwo się nim gra, bo jest op i nie trzeba mieć żadnego doświadczenia.

Dla mnie jest to raczej śmieszne i według mnie jest raczej na odwrót.

Co o tym myślicie, proszę o głosy w ankiecie i osobiste wypowiedzi.

Jeśli zagłosujecie ogólnie byłoby dobrze gdyby głos był też uzasadniony czemu tak, a nie inaczej.