Kto wie, niech pomoże

Hmm, zacznę od tego, że chciałbym pomocy kogoś kto wie o co biega.

A więc tak, chciałbym zagrać w dragon ball budokai tenkaichi 3, ale nie mam konsoli, lecz słyszałem, że można w to pograc na PC poprzez emulator. Dawniej próbowałem coś z tym zrobić, ale moja znajomość tego typu oprogramowania jest słaba.

Więc apel do kogoś kto grał już w choćby dragon ball budokai tenkaichi ( 1,2,3) na kompie za pośrednictwem owego emulatora, by mi pomógł.

Z góry dzięki.

Do tego żeby grać w gry z PS2 na PC trzeba mieć bardzo dobrego kompa i oczywiście emulator ale każdy emulator jest inny i może być tak że na żadnym emulatorze Ci nie pójdzie DB :P

Jeżeli masz procek dwu rdzeniowy to pociągną Tobie gry z Nintendo DS i PSP. Wiem bo u kumpla testowałem Naruto i jakieś inne gierki, gry z PS 2 i Xbox chyba wymagają nieco więcej niż te przenośne konsole.

Hmm, zacznę od tego, że chciałbym pomocy kogoś kto wie o co biega.

A więc tak, chciałbym zagrać w dragon ball budokai tenkaichi 3, ale nie mam konsoli, lecz słyszałem, że można w to pograc na PC poprzez emulator. Dawniej próbowałem coś z tym zrobić, ale moja znajomość tego typu oprogramowania jest słaba.

Więc apel do kogoś kto grał już w choćby dragon ball budokai tenkaichi ( 1,2,3) na kompie za pośrednictwem owego emulatora, by mi pomógł.

Z góry dzięki.